Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
allobarbital jest w Pabialginie P (OTC), z jakimś gównem
fenobarbital to luminal
gofel pisze:
na jakiejś glupiej stronie z cyklu "twoje dzicko i narkotyki" znalazlem ze podobno czlonkowie mlodziezowych amerykanskich gangów brali dużo barbituranów po czym wychodzili na ulice i gdy przezwycięzyli senność spowodowaną tym srodkiem stawali się bardzo agresywni :nuts: jakoś nie chce mi się w to wierzyć, zauwazyles podobne objawy u siebie Nof bo ja jestem po barbitalu uspokojony a napewno nie agresywny,
wiadomo że jak czlowiek chce spać ale z tym walczy to sie robi wkórwiony, ale ja na miejscu tych gangsterów przed wyściem na ulice by zwalczyć gang z sąsiedniej dzielnicy bym sie raczej naspidował :-)
Miałam wczoraj w nocy (oklice 2:00) przyjemność (hmm..no chyba) zakosztować owego specyfiku po uprzednim wstawieniu sie za pomocą żubrów. Naśliniony paluszek do woreczka zawędrował razy dwa (na oko jakies 100mg w sumie), na początek dziwne pobudzenie i powiększenie źrenic. Następnie wyluzowanie i słodki sen (śniły mi się pożary, ucieczki i jakies zwierzęta, taki film sensacyjny jakby). Wstałam przed chwilą, ledwo, jestem zmulona ale przyjemnie chyba..,właśnie to jest najlepsze że nie wiem jak się czuje i w sumie mam na to wyjebane.
I dobrze, bo o to mi chodziło.
Tylko trochę boli mnie pikawa. A może to płuco? Łatewer.
Śmieszny ten barbitral, Nof- pewnie pdawali go koniom na uspokojenie. Proponuję poszukać ketaminy!
Nie umrzesz, z tego co wiem, nie masz tego aż tyle żeby się uśmiercić ;)
Ja wzięłam dziś 500 jakiś czas temu i czuje przytępienie
jak tu dzisiaj zajrzysz to dobrze bo nudzi mi sie...
pogadal bym z kims
bo chodzisz szybko spac hehe
sledze cie caly czas wyszukuje towje wszyskie posty...
hehe nikogo tutaj nie znam wiec tak wyszlo...
Rodzynka pisze: Trochę mniej niż pół łyżeczki do herbaty to ~500mg (o ile nie ma dodających wagi grudek).
no dorzuciłam jeszcze tego troszkę, w sumie własnie z 500 mg mogło być
czuję się ok, pije do tego piwo, ale niestety czuję. W sensie wrażliwości to to nie wytępia. A to źle.
Nie umrzesz, z tego co wiem, nie masz tego aż tyle żeby się uśmiercić
łeee :'( :rolleyes:
Swoja droga nie dobre to jest jakby sie to milo szamalo to kto wie... Acz nie zaprzecze na mieszanki rozne przerozne jak znalazl. Moze jakby to w ampulki jakies napchac czy inne tabletkowe opakowania to kto wie...
Lub tez doodbytniczo dla tych co jak zawsze preferuja hardcore :D
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.