Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
fenobarbital/mianseryna i do łóżka
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1199 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: prawie_martwy »
Ta mianseryna to podobno masakrycznie mocno usypia, niektorezy po tym przez caly dzien nie do zycia sa.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Eeee mi sie zajebiscie po niej spało, a na nastepny dzien bylo spoko. Po fenobarbitalu gorzej, ale tez szło zyc.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Wydaje mi sie, ze ma to zwiazek z hipoksja neuronow i/lub skurczami naczyn mozgowych.
Najlepsza byla by przerwa oraz zmiana stylu zycia na "zdrowy".
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 324 / 6 / 0
Ja tak miałem zawsze jak długo brałem po paczce dziennie lub więcej.
głośny brzęk w uszach słyszałem cały czas. Ale jeszcze głośniejszy był jak po dużej dawce dexa w ciągu puknąłem dużo towaru. Wtedy to był czasem nie do zniesienia.
Ale to w pierwszej chwili bo potem jak sie o tym nie mysli to nie przeszkadza.
Niby sie to słyszy ale sie nie zwraca uwagi.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
a wiecie ze to pozytywny objaw :D ? dzwonienie w uszach/glowie to oznaka synchronizacji obu polkul mozgowych.przydatne do medytacji : P
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Spotkal sie ktos z tym? Ja przez ostatnie 3 mies. wpieprzylem tego minimum z 50 paczek i musze przyznac,
ze czuje ze mam banie przez caly czas. jak sie zajme czyms innym to jest ok ale jak tylk osie na tym uczuciu skoncentruje to czuje ze mam faze po aco.Raz polozywszy sie spac sama mi sie wlaczyla acodinowa bania, nei spalem przez jakies 5-6h i tripowalem, czulem sie jakbym zjadl z 10 tabsow.
Innym razem, co wlasciwie bylo niedawno zauwazylem cos jeszcze dziwniejszego, pod wieczor samo mi sie wlaczylo p sigma! do tego przylozylem lape do serca zeby sprawdzic i walilo jak na acodinei. az matka sie mnie pytala czemu m itak serce wali jak jej dalem zeby zobaczyla.wydaje mi sie ze a to jakis zwiazek z podwyzszeniem tolerancji otoz ostatnio po 10 aco nie czuje prawie nic, a po 20 jedyne co mam to dobry humor.czytalem gdzies kiedys ze dex nie dziala na dzieci podobnie jak ze dorzucany dex nie dziala.
wywnioskowalem ze dzieci maja stan swiadomosci podobny do tego na DXM, dlatego na nich nie dziala.
wychodzi na to ze podczas tripu na DXM, dorzucenie kolejnego DXM nic nie daje. majac podwyzszona tolerancje, nasz mozg jest ciagle pod wplywem DXM? moze to sa wlasnie te dziury w bani o ktorych wszyscy mowia?w dodatku ostatnio zauwazylem dosyc dziwne zjawiska typu, wstaje z krzesla ide po pieszczoche do 2giego pokoju i dochodzac po 5 sek. do pokoju zapominam po co do niego wlazlem.
ostatnio mieszaja mi sie zdarzenia i wspomnienia. pamietam same zdarzenia i charakterystyczne dla nich rzeczy ale nie pamietam z kim cos robilem, gdzie to bylo lub czasu zdarzenia. ostatnio kolega mnie spytal czy trenowalem jak bylem na wakacjach w polsce, kiedy probowalem sobie przypomniec, czulem sie jakbym skanowal w pamieci. doslownie cale 10 dni pobytu przelatywalo mi glowie jakbym uruchomil jakis skaner i sposrod tych wydarzen staralem sie wylowic dane wspomnienie. hmmm w dodatku mam po tym ciaglym jedzeniu aco starsznie wyostrzone postrzeganie pozazmyslowe i to nie tymczasowo. moge nie jesc przez miesiac a caly czas czuje jakbym byl na lekkiej bani lub zjezdzie, czasem wlacza mi sie p sigma o czym wwspomnialem przed chwila. ma ktos podobne do tego przejscia? domyslam sie ze nalogowi wpieprzacze typu iwan moga cos o tym wiedziec...
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Deks (jak i inne dragi) wpływa w różnym stopniu i w innych dziedzinach na różnych ludzi. Jedni mogą jeść dużo i oprócz ciśnienia nic nie będzie, inni zaczną doświadczać dziwnych stanów. Ja należę widać tak jak ty bardziej do tej drugiej grupy i też czuję, że mi się deks trochę na mózg rzuca, tyle, że na mnie np. 10-20 tab działa jeszcze całkiem mocno a normalnie czuje się prawie normalnie jeszcze. Może w przyszłości w normalu też będę czuł się jak na fazie desowej 24/7 %-D

"podobnie jak ze dorzucany dex nie dziala."
Raz, że p. Sigma od tego zależy a dwa że właśnie działa i jest lepsza psychodela jak się dawki rozłoży trochę w czasie, choć słabiej "kopie" :-)

"ostatnio zauwazylem dosyc dziwne zjawiska typu, wstaje z krzesla ide po pieszczoche do 2giego pokoju i dochodzac po 5 sek. do pokoju zapominam po co do niego wlazlem."
To to ja miałem i bez deksa %-D

ps. W sumie to to że deks mnie zmienia to uznaję za duży jego plus. Jakbym miał tak bezowocnie go tylko szamać dla kilku godzin fazy to by mi było bardziej kasy szkoda %-D %-D :nuts: :nuts: :nuts:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pannaR »
nieprawdopodobne ... <_<
Kaszlesz jak skurwysyn,
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.