Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Ogółem lubię elektronikę, ale ostatnio kiedy wrzuciłem DF to rzeczywiście goa/psy najlepiej mi podchodziło. Potrafi maksymalnie wkręcić.
szczególnie jedna ściecha mnie wykręca max:
http://www.wrzuta.pl/audio/pICCGLWiP3/
Paprika Korps padło wcześniej, też zajebiste, szczególnie "Mind Explorer", "Kto" i "Gąsior turysta", a na przystawkę cały <wiosenny siew>
pozatym ostatnio na fazie mi zajebiście podeszła nuta spawaczów, "Robin Hooj" ^^ ta muza mnie rozbija w pył, a sposób śpiewania rozwiewa na wszystkie strony:
http://www.wrzuta.pl/audio/qF3bhVIg8l/n ... robin_hooj
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
Jak tripuje z przyjaciółmi to na ogół żadnej muzyki niema, poza odgłosami natury rzecz jasna. LSD w mieście mija się z celem.
libertine pisze: Ja każdego samotnego kwasotripa spędzam leząc na łóżku we własnym pokoju słuchając opery "Magiczny flet" W.A. Mozarta. Gość był po prostu genialny. Polecam wszystkim.
Jak tripuje z przyjaciółmi to na ogół żadnej muzyki niema, poza odgłosami natury rzecz jasna. LSD w mieście mija się z celem.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.