Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuro Snake »
khabarakH pisze:
Fajek nie palę, natomiast dobra tabaka na kodzie to zajebista sprawa. Nie chodzi o działanie nikotyny, tylko o sam jej smak. Dobra, smakowa tabaka + piwko + coś dobrego na zagryzkę i jest gitara.
Widze, ze czujesz te same kodeinowe klimaty co ja ;)
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 264 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deHuann »
i ja;)
Na kodzie jeszcze nigdy nie robilem nic innego;)
Moja milosc to koda + lost (nie moge sie 4 sezonu doczekac <_< ) lub Prison Break (kurcze niby skazanego bardziej lubie ale po kodzie jakos tak loscik mnie ciagnie).

Nooo czasem se ksiazke czytam ale to jakies 5% wszystkich tripow.

Buziaczki:*
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: methodys »
deHuann pisze:
i ja;)
Na kodzie jeszcze nigdy nie robilem nic innego;)
Moja milosc to koda + lost (nie moge sie 4 sezonu doczekac <_< ) lub Prison Break (kurcze niby skazanego bardziej lubie ale po kodzie jakos tak loscik mnie ciagnie).

Nooo czasem se ksiazke czytam ale to jakies 5% wszystkich tripow.

Buziaczki:*
Ojjj to chyba ja jestem UFO ... Bo ja na kodzie nie potrafilabym ogladac filmu:P. Rozpiera mnie energia i chce do ludzi!
,,Każdy ma prawo pochować bliskiego tak jak mu się podoba, nie zastanawiając się nad tym czy ów osobnik zostanie wyruchany czy nie'' tekst Arctica, ktory nie wiedziec czemu mnie rozbawil:)
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Ja też nie lubie oglądać na kodeinie filmów. Wole rozmawiać z ludzmi, spacerować, biegać, słuchać muzyki i tańczyć.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
@deHuann
Uwielbiam "Lost" i "Prison Break". Na kodzie nie ogladalem, generalnie ja wszystko lubie robic jak jestem nagrzany kodeinka. Palic tez, wiecej wtedy pale.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stonka »
Fajek nie pale w ogóle, więc nie ma o czym mówić, ale uwielbiam na kodzie książki czytać... mmmm pięknie jest, czuje sie, jakbym była jednym z bohaterów :blush:
To co dzieje się teraz i po teraz
tak długo nie ma znaczenia
dopóki jutro jutra jest takie samo jak wczoraj wczoraj.

Dla Boga nie ma ludzi zbyt brudnych, zbyt poranionych czy zbyt naćpanych...
Nie ćpam...
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Piroman pisze:
Ja też nie lubie oglądać na kodeinie filmów. Wole rozmawiać z ludzmi, spacerować, biegać, słuchać muzyki i tańczyć.
ale agent :cheesy: Mi wchodzi ostre wkurwienie kiedy mam z kimś rozmawiać po kodzie. Dla mnie wyłącznie samotny pokoik i ja ze swoimi myślami
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: methodys »
[quote="WildMonkey"]
ale agent ]

To albo ja jestem UFO albo ty:P:P:P %-D Po kodzie u mnie jest euforia i milosc do calego swiata:) tak jak po mj
,,Każdy ma prawo pochować bliskiego tak jak mu się podoba, nie zastanawiając się nad tym czy ów osobnik zostanie wyruchany czy nie'' tekst Arctica, ktory nie wiedziec czemu mnie rozbawil:)
  • 622 / 26 / 0
Ja to mam dziwnie - generalnie po opiatach zachowuję się jak naspidowany - mam energię na wszystko, jestem rozgadany, gadam ze starą, bratem (bo zwykle na opiatach siedzę w domu). Jak paliłem brauna to tak samo - wszyscy przysypiali (ja też), ale ciągle gadałem i gadałem...

Za to po fecie odwrotnie, też rozgadany, ale jakiś taki bardziej spokojny byłem. Tak samo Meth's Cat - po nim również bardziej spokojny i mniej gadatliwy, generalnie raczej "własny świat".

P.S.
Ale ja mam teraz zajebiście. Kto pierdolił głupoty, że gdy spróbuje się hery to się nie wraca do kody?

Ja to po przerwie z opiatami mam fajnie, pogląd na sprawę - zero igieł! Koda została tak zbudowana, żeby dobrze wchłaniała się doustnie i tak należy ją brać :) Biorę dawki 225-300mg. Max. 300mg - po takiej dawce jestem poskładany jak chuj. Do tego obowiązkowo Relanium (bo nie mam Dipherganu obecnie). Koda dobra rzecz.

Aha, jeszcze jedno wyczytałem na wikipedii - *paracetamol INDUKUJE enzymy wątrobowe*. Znaczy to, że nie zaszkodzi wypić bardziej trochę takiego mleka niż dokładnie się pierdolić z filtracją roztworu itp.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
były heroinista mówi ze go koda poskładała.. to chyba ta niewinna koda nie jest wcale taka słaba, co ? Nie mam porównania z innymi opiatami, więc nie bardzo się orientuję.
Ile czasu przerwy miałeś od opiatów, że teraz koda tak ładnie działa ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.