ArkejD pisze:i chcesz powiedzieć że wydajesz na kodeine ok 450zł tygodniowo ?..papawer somniferum pisze: Ja jak jestem w ciagu kodeinowym to biore 1-2g dziennie, to bedzie jakoś 7-14g tygodniowo.
Jakoś koło 10g pewnie.
..jasne...
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
O kurwa, 3-4 gramy tygodniowo :/ Lepiej nie liczyć bo można się załamać...
jacok pisze: żeby coś takiego dostać musisz przejść w huj badań, jakieś (z braku lepszego słowa) skanowanie płuc itp - musisz mieć rzeczywiście problemy zdrowotne z problemu palenia, na ładne oczy nikt Ci tego nie przepisze.
chociaz... czemu nie :P lajtową mam mame jeśli chodzi o alko i zioło i jak jej o szałwii czytałam to zainteresowana była ale chuj wie jak z kodą by było
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Ostatnio malo, zbyt malo. Forsa, forsa, dajcie mi forse. Mam opory zeby isc na "zarobek", a pracy dobrej nie znajde. Szkoda, ze tego nie czytasz ojcze, jestem zly na Ciebie i to bardzo. Co ja w ogole pieprze, jestem czubkiem ]
Zarzucasz 20mg diazepamu, tudzież 1mg alpra, wkładasz bluzę w spodnie, mocno zaciskasz pasek (bluza musi być rozpinana), wbijasz się do sklepu, ładujesz za pazuchę herbatę, kawę itp. I sprzedajesz na bazarze za pół ceny. Proste i logiczne.
benzodxm pisze: Ja wiem, ale niestety jestem mieczakiem. Jak to jest z kamerami w sklepach?. Sprawdzaja to, co sie nagralo? Zlapali Cie kiedys? Jesli tak, to jakie moga byc konsekwencje? W tym tygodniu jeszcze kodeiny nie bralem.
... ale czasami hajs jest potrzebny natychmiast.
Najlepiej jebnąć coś w sklepie, w którym Cię znają np. pójdziesz zrobić matce zakupy a przy okazji pierdolniesz trochę fantów. Ja radzę walić rzeczy, które kosztują więcej niż 20zł.
Konsekwencje? Musisz wyczuć moment, jak widzisz, że się czają na Ciebie to się rozpakowujesz, odkładasz wszystko na pułki. Ja tak ostatnio zrobiłem i mnie tylko wyjebali tylnym wyjściem ;P
A jak wyjdziesz poza teren kas to są dwie opcje:
1. albo każą Ci zapłacić za to co zajebałeś.
2. albo wezwą policję i mandacik 100-500zł (gdy suma kradzionych rzeczy nie przekracza 250zł). Jeśli przekracza to dołek, aresztowanie, zeznania, itp. ;)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.