Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kodeiny tygodniowo spożywacie ?
mniej niz 200 mg
111
28%
200-600 mg
101
26%
600-2000 mg
104
26%
2000-3000 mg
36
9%
3000-4000 mg
15
4%
wiecej niz 4000 mg
27
7%

Liczba głosów: 394

ODPOWIEDZ
  • 324 / 6 / 0
ArkejD pisze:
papawer somniferum pisze:
Ja jak jestem w ciagu kodeinowym to biore 1-2g dziennie, to bedzie jakoś 7-14g tygodniowo.
Jakoś koło 10g pewnie.
i chcesz powiedzieć że wydajesz na kodeine ok 450zł tygodniowo ?..

..jasne...
Nie licze ile wydaje ale jak jestem w ciągu to zarzucam i ide zaraz na zarobek. Pare sklepów i mam kilka dyszek. łatwo mi przychodzi kołowanie hajsu jak jestem dobrze ujebany więc nie ma z tym problemu.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
samego dzisiejszego 1 dnia poszlo 800mg :) wiec sporo ojj sporo
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 622 / 28 / 0
Kiedyś szło średnio 300-600 na dzień (średnia arytmetyczna = 450mg).

O kurwa, 3-4 gramy tygodniowo :/ Lepiej nie liczyć bo można się załamać...
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
jacok pisze:
żeby coś takiego dostać musisz przejść w huj badań, jakieś (z braku lepszego słowa) skanowanie płuc itp - musisz mieć rzeczywiście problemy zdrowotne z problemu palenia, na ładne oczy nikt Ci tego nie przepisze.
moja starsza ma taki palaczowy kaszel i jestem niemal pewna ze dostałaby te tabsy no ale co, powiem jej - idź rob badania i semp kodeine bo chce ją ćpać ?

chociaz... czemu nie :P lajtową mam mame jeśli chodzi o alko i zioło i jak jej o szałwii czytałam to zainteresowana była ale chuj wie jak z kodą by było
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
gdyby się dowiedziała że to ta sama kategoria co morfina i heroina to mysle że by sie raczej nie zgodziła ;p
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Ja kiedyś atakowałem co drugi dzień 600mg, czyli w ciągu tygodnia jakieś 2,5g-3g. Teraz sytuacja niewiele się zmieniła, średnio wyjdzie mniej niż 2g/tydzień.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Ostatnio malo, zbyt malo. Forsa, forsa, dajcie mi forse. Mam opory zeby isc na "zarobek", a pracy dobrej nie znajde. Szkoda, ze tego nie czytasz ojcze, jestem zly na Ciebie i to bardzo. Co ja w ogole pieprze, jestem czubkiem :-( .
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 622 / 28 / 0
[quote="benzodxm"]
Ostatnio malo, zbyt malo. Forsa, forsa, dajcie mi forse. Mam opory zeby isc na "zarobek", a pracy dobrej nie znajde. Szkoda, ze tego nie czytasz ojcze, jestem zly na Ciebie i to bardzo. Co ja w ogole pieprze, jestem czubkiem ]

Zarzucasz 20mg diazepamu, tudzież 1mg alpra, wkładasz bluzę w spodnie, mocno zaciskasz pasek (bluza musi być rozpinana), wbijasz się do sklepu, ładujesz za pazuchę herbatę, kawę itp. I sprzedajesz na bazarze za pół ceny. Proste i logiczne.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Ja wiem, ale niestety jestem mieczakiem. Jak to jest z kamerami w sklepach?. Sprawdzaja to, co sie nagralo? Zlapali Cie kiedys? Jesli tak, to jakie moga byc konsekwencje? W tym tygodniu jeszcze kodeiny nie bralem.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 622 / 28 / 0
benzodxm pisze:
Ja wiem, ale niestety jestem mieczakiem. Jak to jest z kamerami w sklepach?. Sprawdzaja to, co sie nagralo? Zlapali Cie kiedys? Jesli tak, to jakie moga byc konsekwencje? W tym tygodniu jeszcze kodeiny nie bralem.
Kurwa, chłopaku. Sam jestem leszczem w tej materii. Popieram legalną pracę...

... ale czasami hajs jest potrzebny natychmiast.

Najlepiej jebnąć coś w sklepie, w którym Cię znają np. pójdziesz zrobić matce zakupy a przy okazji pierdolniesz trochę fantów. Ja radzę walić rzeczy, które kosztują więcej niż 20zł.

Konsekwencje? Musisz wyczuć moment, jak widzisz, że się czają na Ciebie to się rozpakowujesz, odkładasz wszystko na pułki. Ja tak ostatnio zrobiłem i mnie tylko wyjebali tylnym wyjściem ;P

A jak wyjdziesz poza teren kas to są dwie opcje:

1. albo każą Ci zapłacić za to co zajebałeś.
2. albo wezwą policję i mandacik 100-500zł (gdy suma kradzionych rzeczy nie przekracza 250zł). Jeśli przekracza to dołek, aresztowanie, zeznania, itp. ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.