Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Ano przy 200 to fakt, wejścia nie ma, tylko kto by tyle pukał :-F
  • 1154 / 36 / 0
Przy 2000mg to jest dopiero wejscie! Tyle bralem, bo doustnie 1500 mg mnie nie robilo wcale praktycznie. Po strzale od razu na lozko sie kladlem i zajebioza przez kilkanascie minut. Potem dzialanie slabnie, ale czuc dalej mocno. Dawno mnie nie bylo na forum (jakies 2 tygodnie) wlasnie przez to walenie 2 gram na raz a dziennie kolo 5-6 gram. Ahh co to byl za tydzien hehe :cheesy: . A drugi tydzien to leczenie ropowicy lewej reki antybiotykami na chirurgii, ktorej dzieki temu dostalem niestety :-/ . Oczywiscie klonami zagryzalem. Qrde, zal mi troche jak pamietam na poczatku mialem na stoliczku grubo ponad 200 tabl. Poltramu 200 mg i 5 paczek klona plus jakies inne, ktorych nie uzywalem akurat (baclofen, cloranxen miedzy innymi.), a poszlo wiekszosc. Jutro napisze wiecej jak cos bo spac ide.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KWASTEL »
wlasnie fdlatego ja moje poltramy jem po obiadzie, a nie chce dozylnie bo od tabletek to mozna gangreny dostac.
Uwaga! Użytkownik KWASTEL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
O kurwa 2g dozylnie rozjebałeś mnie teraz :O ja po 900 mg pierwsze 30 min powstrzymywalem rzyganie ;) a co dopiero po 2 g
  • 289 / 5 / 0
Gargamel pisze:
Przy 2000mg to jest dopiero wejscie! Tyle bralem, bo doustnie 1500 mg mnie nie robilo wcale praktycznie. Po strzale od razu na lozko sie kladlem i zajebioza przez kilkanascie minut. Potem dzialanie slabnie, ale czuc dalej mocno. Dawno mnie nie bylo na forum (jakies 2 tygodnie) wlasnie przez to walenie 2 gram na raz a dziennie kolo 5-6 gram. Ahh co to byl za tydzien hehe :cheesy: . A drugi tydzien to leczenie ropowicy lewej reki antybiotykami na chirurgii, ktorej dzieki temu dostalem niestety :-/ . Oczywiscie klonami zagryzalem. Qrde, zal mi troche jak pamietam na poczatku mialem na stoliczku grubo ponad 200 tabl. poltramu 200 mg i 5 paczek klona plus jakies inne, ktorych nie uzywalem akurat (baclofen, cloranxen miedzy innymi.), a poszlo wiekszosc. Jutro napisze wiecej jak cos bo spac ide.
2 gramy tramca? 8-( w kurwe duzo...
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
Dla nikektórych to niezbędne minimum. Przykre...wyrobić sobie aż taką tolerancję. To się nazywa znieczulica.

Kłeszczyn izz:

Jakie są różnice w podaniu IV kapsułek (stała dawka 1000mg,ni mniej ni więcej) a retardów (600 mg nawołuje z sypialni)?

Na ogół po zjedzeniu retardów miałam spidowego kopa, a oczekuję raczej spokoju i słyszałam że podany IV działa w podobny sposób jak kapsułki.

do tego biorę SSRI -fluo- i jestem w stanie raczej naspidowanym (ADHD). łat szud aj du tu bi komfortejbyl, kul-hedet, pisful.
810 stawek dziennych za to!
  • 622 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Fluo tudzież większość SSRI znacząco osłabia działanie tramca. Blokuje CYP2D6 odpowiedzialny za przemianę tramadolu do o-demetylotramadolu (który aktywność opioidową i wpływ na serotoninę/noradrenalinę ma kilkanaście razy większą niż sam tramadol).
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
No trudno, i tak zrezygnowałam wówczas, a teraz przynajmniej nie kusi. Może komus sprezentowac gotową szprycę z 600mg retardu (3centy) w eleganckiej, holenderskiej dziesiątce?
810 stawek dziennych za to!
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
sciagnij igle i dokonaj wlewu.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 223 / 5 / 0
dawno nie bra;em tramalu ale dzis wpadł mi w rece. zrobilem sobie z 6 kapsulek zastrzyk iv (300mg)

nie było wejscia tylko jakies takie dziwne przytłumienie i dziwny smnak jakby w płucach? Dojadlem jeszcze 3 kapsułki w sumie 450 mg.

po chwili faza lekko stymulująca ale słabiutka a z czasem coraz bardzeij sennośc wchodzi az wkoncu faza przechodzi i jestem żywy.

okropne jest to że całej fazie towarzyszyły wymioty a euforia była prawie żadna co nie zdazało mi sie przy opium albo odpale czy choćby kodeinie.

EDIT:

Przespalem cala noc i przed chwila wstalem z okropnym bolem głowy i znowu rzygałęm. O odlaniu sie niema mowy.

Podsumowując jakbym chciał sie truc to bym sie nawpierdalał 2 paczki antidolu bez ekstrakcji a nie kołował tramal :-/

nigdy wiecej nie wezme tego leku bo on jednak sie nie nadaje moim zdnaim o ncizego poza leczeniem i nawet nie wywołuje u mnie euforii(bardzo lekka jesli już).
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2007 przez filip.z.konopii, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."