Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Temat: poltram
alo!byc moze ktos sie znów zirytuje my pytaniem no trudno.jak nie tu to gdzie i kogo mialabym zapytac..wyjasnie tylko ze mam ograniczony dostęp do neta i dlatego nie moge niestety poczytac wszystkiego co tu pisaliscie wczesn dlatego byc moze powtorze sie..1)jaka jest dobra dawka na 1y raz poltramu z dozownikiem 100mg??no troszke odp znalazlam i roznie piszecie.hm.
2)poltram w tabsach 50mg tez 1y raz?
dodam tylko ze bardziej wolalabym w kroplach.
z gory big dzienks!
a co do Twojego pytania Noemi, to nie ma czegoś takiego jak "dawka na pierwszy raz". dla każdego to może być inna dawka. sprobuj od paru pompek, a potem dopompowuj aż stwierdzisz, że jest jak należy. z resztą, co ja mówię. lepiej w ogóle nie próbuj. po co.
a czy ktoś brał przed poltramem tabsy metoclopramidum(przeciw wymiotne,lekarz zazwyczaj wypisuje na wirusa grypnego jakoś tak)nie mam do nich ulotki i nie wiem czy będą odpowiednie aby zapobieć chaflom po tadku ;-) ?
Racja, te negatywne efekty mogą być spowodowane wątpliwymi walorami smakowymi kropli. Od siebie mogę polecić w miare niezawodny sposób picia - parzymy MOCNĄ, gorzką herbatę na mniej więcej pół kubka. Wkrapiamy do niej krople, a na "zagryche" jemy np. Danio. Zatykamy nos, łyk herbaty z kroplami, łyżeczka Danio i jest dobrze. Osobiście wprost niecierpie smaku kropel (nawet sam zapach przyprawia mnie o mdłości), a ten sposób sprawdza się doskonale.
Ahahahahahahahah człowieku kocham Cie <3 <3 <3
Przeciez krople smakują raczej jak żołądkowe ... Nie są smaczne ale nie wiem jak ktoś, o czy naprawde po tym żygo :> Jadłem tabsy potem zapijałem kroplami , róznie i nigdy nie bylo mi nawet niedobrze :|
Dziwny fajny efekt jest po 500-600mg i 1mg alprazolamu lub rolki + pół np dębowego :) albo żubrzyk "Czasem sie stawia"
Bosko
Jest Naprawde Po
tramalu z kodeiną w tedy są dziiwne efekty :) czyli kodeinowa faza naklada sie
wogole wydaje mi sie ze przedluza czas dzialania kodeiny oczywiscie z 5mg relanium moze sie
Przydać !
Zajebista dośc euforja i szczęście - Boskie dopalenie ziółkiem efekty są zaje****e
Uwielbiam poltram w mixach , bralem tex na 2 dzień po dxm ciekawy co sie stanie , ale bylo normalnie , nic nadzwyczajnego ale i tak miło ...
Najlepiej na pusty żołądek w gorącej wodzie ... Potem za 30 minut 450 mg kodeiny - i jest ok :)
Pozdrawiam tramalożowych zabawiaczy ^_^ :rolleyes: :-O :rolleyes: ^_^
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
HAHAHHAAH! Dobry post niezły miałem ubaw widząc ciebie na lozku z poltramową cherbatą i Danio ...
Ahahahahahahahah człowieku kocham Cie <3 <3 <3
Przeciez krople smakują raczej jak żołądkowe ... Nie są smaczne ale nie wiem jak ktoś, o czy naprawde po tym żygo :> Jadłem tabsy potem zapijałem kroplami , róznie i nigdy nie bylo mi nawet niedobrze :|
Skoro ludzie piszą, że nie dobre to tak jest. Może i Ty dajesz radę, ale zapodajesz codziennie? Krople? Jak długo?
Bo:
ktoś wcześniej pisał, że z każdą butlą coraz gorzej.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.