Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
niech mi tylko ten krzaczor urośnie to go zjem :D :D %-D i zobaczymy jakie z niego psychoaktywne ziele
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Cholera! Sadzonka przyszła ze złamaną łodyszką:-/ Listki przez noc się baardzo ugięły :-/ Jak ją mam ratować? ;(
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bartosz »
ja polazłem do ogrodniczego i kupiłem nawet jakby nie działał jest piękny :-D
[ external image ]
sory za komorową jakość ale w aparacie padły mnie baterie <_<
Uwaga! Użytkownik Bartosz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 763 / 6 / 0
[quote="Karlos"]
Cholera! Sadzonka przyszła ze złamaną łodyszką]
ułamana gałązkę daj do ukorzeniacza i do wody (lub perlitu) na tydzień. może się ukorzeni.
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 1558 / 18 / 0
Tu umieszcze swojego pupilka:

http://img519.imageshack.us/my.php?image=coleusgj8.jpg
http://img209.imageshack.us/my.php?imag ... 001py0.jpg

jak go zostałem, gnił bo miał strasznie wilgotną ziemie, nie podlewałem go jakoś tydzień i powoli zaczyna rosnąć, chce zacząć go nawozić ale nie za bardzo wiem jak. help ;) pisze że jedna nakrętka nawozu na 1 litr wody, a coleus nie lubi wody z jakimiś dodatkami.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2007 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 129 / 1 / 0
Skąd Wy bierzecie duże Koleusy o tej porze roku? Ja za cholerę nie mogę ich znaleźć :-/ Wszędzie informacje iż: koleus jest uprawiany wczesną wiosną, już nie mamy.
Szlag by to trafił. Ma ktoś namiary na sklepy interenetowe z dużymi kwiatami tego rodzaju?
Albo jakby mógł przesłać taką roślinę to byłbym zachwycony(chyba to do marzeń napiszę <_< ).

dopisane
Beif, bardzo ładnie wygląda. Żeby mój przeżył...
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2007 przez Karlos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Dzisiaj pierwszy raz go nawoziłem :) coluś ma już ponad 3 tygodnie, chyba dobry czas na nawożenie co?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 64 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bartosz »
raczej tak :P
mój przeżył dzisiaj przeprowadzkę do większej doniczki
oby dobrze

jeśli rósłby ładnie to za kilka tygodni zbiory :-D
Uwaga! Użytkownik Bartosz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Wiedziałęm, że skadś znam te listki! Mój brat posiadał tąroślinkę, lecz niestety umarła :(
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 129 / 1 / 0
w mojej górne partie właśnie odżywają :rollereyes: ;]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.