Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Polecam patent na utrzymanie gazu w otwartym szampanie: wkładasz do szyjki łyżeczke i tyle :-D
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 26 / / 0
Polecam tańszy odpowiednik szampana :) WSW -warka strong winna (14%)
w smaku podobna do taniego szampana mniej owocowa i gazowana.
Przepis na Kołłokoktajl :
3/4 kubka plastikowego wypełnic WSW
reszte dopełnic Sprite'm
Pić nie wstrzasniete i nie mieszane.
Nie mieszac z vodka!!!
Uwaga! Użytkownik TOKYO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
Ja tam nie przepadam za szampanami zwłaszcza tymi ruskimi smakują jak komandos z bąbelkami %-D u nas popularne jest obecnie 3/4 kubeczka szampana i reszta Tigera lub jeszcze tańszego napoju energetyzującego.
.
  • 273 / 1 / 0
dobre szampany odpuszczam bo nigdy nie pilbym ich dla samego delektowania sie, zreszta zawsze jak mialbym kesz na potencjalne kupno dobrego szampana to zamiast niego skolowalbym jaranko albo walil bronksy ... a tani szampan to gowno, kiedys mialem zajawke na te ruskie szampany ale jakos poznikaly ze sklepow na osiedlu, i teraz jak malo floty a jest np piatek lub sobota albo nie chce sie isc do szkoly to tanie wincoki w kubku pol na pol z cola, wchodzi jak woda, polecam xD a jak zakupicie do tego miksu jako wino kavaliera to juz niebo w japie xD
  • 116 / / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Drogich i dobrych(?) szampanów nie pijam, bo mi nie smakują (żeby się napić od okazji) i są nieekonomiczne (żeby się tym upić, zresztą to już by był masochizm). Tanich nie pije, bo mi za cholere nie wchodzą. Wole wypić jabola.
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
PRAWIDZIWE szampany pewnie takie złe w smaku nie są, ale ta powszechna na polskim rynku ruska podróbka jest dla mnie wyjątkowo obrzydliwa. nie lubię, nie mogę pić, wypiję tylko jak mi dadzą na sylwestra i to kieliszek - nie więcej.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
sdfsdfasdf
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 10 / / 0
Te radzieckie 'szampanami' nie są niestety, są winkami musującymi.

Prawdziwy szampan, droga przyjemnośc.
Uwaga! Użytkownik Marcin nikczemny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Destroyer »
alkohol..... a fe %-D
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Szampan śmierdzi. A nawet jebie. Drożdżami. Poza tym jest koszmarnie drogi. Przynajmniej taki był ten, co go miałem nieprzyjemność pić.
Winko musujące to co innego, ale to nie szampan tylko taka podróba. Oczywiście taka za kilkanaście złotych, bo ruskiego szampana to bym psu nie dał.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.