Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 750 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Odchodząc trochę od tematu potencji, to jesteś naprawdę niesamowitym człowiekiem. Totalne zaprzeczenie ogólnoprzyjętych koncepcji na temat skutków długotrwałego i częstego palenia marihuany.
Weźmy na przykład 'zespół amotywacyjny'. Uprawiesz sporty, chodzciaż nawet użytkownicy forum twierdzą, że po dłuższym okresie palenia łapie ich "leń".

No a wracając do potencji, jest na to chyba tylko jeden sposób - ograniczenie palenia. Wiem, że może to być trudne, ale skoro żyjesz tak aktywnie paląc jak smok, to na pewno znajdziesz siły do zmniejszenia ilości palenia.

Swoją drogą, palenie od czasu do czasu to naprawdę fajna sprawa, tak jak Ty nie wyobrażasz sobie dnia bez zapalenia, tak ja nie wyobrażam sobie palić codziennie, a nawet częściej niż powiedzmy 2 razy w tygodniu.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hounsi »
Jak chcesz fachowej odpowiedzi na swoje pytanie poszukaj wyników badań profesora Nahasa , Burstein też prowadził prace nad zależnościami u nałogowych palaczy, a i u nas pod okiem prof. Chruściela . Badania idą wolno, bo nie łatwo znaleźć grupę kontrolną. A jak nie chce ci się szperać to w skrócie powiem że: Prawdopodobnie jesteś już bezpłodny zablokowana blastogeneza limfocytów, (czyli syf w większych układach komórkowych) wyłączenie znakowanej tymidy przez limfocyty ma negatywny wpływ na aparat genetyczny no i na uszkodzenie aparatu chromosomalnego. Co to ma wspólnego z twoim popędem? A tyle że jeśli coś nie spełnia swojej funkcji jest powoli wyłączane przez organizm. Moja rada zostaw palenie na przynajmniej rok więcej warzyw dużo wody jedz sporo ryby mało cukru częsta masturbacja i powinno się unormować . ( do seksu polecam czerwone wino) .
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Jak palicie zioło to wasza sperma jest chÓjowa. Widać róźnice dopiero jak się nie pali długo, ja nie palę już ponad pół roku i jest dobrze.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Billo »
Na moje to pieprzenie... Jaka qrwa bezpłodność :nuts: Rasta wtedy potomstwa by nie mieli no nie :rolleyes:
Ja popalam, palę i jaram (intensywnosc różna) od 7 lat Nie doszedłem do stanu gieta dziennie i nie zamierzam (chociaż kto wie co by było jakbym lepiej zarabiał) ale połówe to na wieczór sam potrafie wciągnąc lekko :blush: co do popendu to zauwazyłem jedynie rozleniwienie ale z kuśką wsio oki Nawet bym powiedział ze po palonku potrafie sobie wkręcic taką zachciewajkę ze sie powstrzymac nie mogę (jeszcze rok temu jak byłem z kobietą to miałem pole do popisu, teraz tęczny :blush: hehe no a czasem nawet agencja do głowy przychodzi :/) Co poza tym.. Nawet tak błacha sprawa jak usiąść zjaranym na ławce i patrzec jak kręcą się ludzie a zwłaszcza kobitki rajcuje mnie Nie ważna czasem czy chuda, gruba, czarna, blond, piegowata, mała, duża itd Ważne żeby coś w sobie miała a ja w chwili mojego upalonego zawieszenia szybko to wynajduję i już wiem czy i jaka poezja byłaby z nią w łózku :-D
A inna ważna sprawa to uczucie-nie samą zewnętrzną chemia człoweik żyje...
Jakbys miał/poznał pannę na której by ci zależało to i "maluch" by sie postarał żeby było jej dobrze!
Reasumując jest tak że madżong wpływa na libido ale wszystko zależy od nastawienia . Ograniczyc tez czasem warto sie z ciągami. A własnie-palonko palonkiem w popołudnia po pracy-ale czy do tego popijacie piwko, driny czy hrbatka itd Bo alko + MJ a problemy z popędem to też rozległy temat. . .
...jaram bo potrzebę czuję...

=============<''''
  • 20 / / 0
ok super ze znalazlem ten temat bo mnie tez to zastanawialo - poped. chociaz slabdszy jestem niz pan matador 5 razy bo pale codziennie 2 lata to troszku wiem. jezeli chcesz miec wiekszy poped to pomaga
1) cynk -ktos napisal wczesneij (glowny do produkcji spermy)
2) lykaj zestaw witamin
3) ja jeszcze lykam magnez zeby miec sile
4)jem warzywa :D
5) nie pale fajek !

poniewaz moja panna nie lubi byc zaniedbana to mialem troche mieszane uczucia co do trrawy. I w sumie jedyna rzecza ktora mnie odstrtaszala od palenia bylo wlasnie zmniejszenie popedu. moze to wanm sei wyda pojebane ale: walenie tez pomaga nie wyjsc z wprawy. grunt zeby myslec o kobitach... aha przed seksem mozna wypic z 2 piwka i setke to od razu sie chce ile bys nie jaral a jak jeszze przypalisz do tego to juz wogle pala nie opada... dobry jest tez niuch koksu 8-) ale moze nie stanac

w sumie to jedna rzecz sie zmienila od czasu kiedy pale... nie jakosc stosunku tylko ich ilosc po prostu ciezko mmi teraz w ciagu dnia iles tam razy... dlatego przez jaranie musialem wydluzyc czas seksu
p.s. cos mnie porylo kurwa bo nie moge sensownych zdan ulozyc (god help ! :/)
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2007 przez dxmusdevilus, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 273 / 2 / 0
skad ja to znam ...
mimo mlodego wieku, mam niemal to samo, tez przez baku, chociaz tyle co autor watka nie pale
z tym sa takie buty, jak mowi teoretyk, jaraja mnie panny, ale nie chce mi sie bajerowac, sram na robienie pierwszego kroku, z samej szansy zamoczenia chetnie bym skorzystal, tylko czemu ona zawsze trafia sie jak jestem konkret najebany ... i mi sie nie chce ? ...
  • 173 / 1 / 0
@codeine - jak doszedłeś do wniosku że twoja sperma jest chujowa? :D :/
Psyc[H]oaktywni
  • 121 / 1 / 0
LOL kto jeszcze probowal swojej spermy?! :-D
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MataDor »
Jeśli to kogoś interesuje to właśnie minęło 8 miesięcy odkąd powziałem decyzję o rzuceniu jointów żeby sprawdzić czy mi libido i testosteron skoczy. Suma sumarum nie paliłem przez te 8 miechów w sumie tylko przez... 2 dni... a rzucałem wiele razy, mniej więcej po co drugiem zakupionym 10paku... w pale się nie mieści :/ Jedyne zmiany to ze teraz podchodzę pod 15ka w niektórych tygodniach.... Libido i testosteron naturalnie dalej down
uzależnienie psychiczne totalne! I kurwa ktoś powie że jointy nie uzależniają....
Kolejny dead line to do nowego roku.... dobra mina do złej gry.... klasyka u mnie

największą paranoją jest że dalej lubie na maxa jointy choć wiem że nie tędy droga.... kurwa i weź tu żyj :/
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
[quote="MataDor"]
Jeśli to kogoś interesuje to właśnie minęło 8 miesięcy odkąd powziałem decyzję o rzuceniu jointów żeby sprawdzić czy mi libido i testosteron skoczy. Suma sumarum nie paliłem przez te 8 miechów w sumie tylko przez... 2 dni... a rzucałem wiele razy, mniej więcej po co drugiem zakupionym 10paku... w pale się nie mieści ]

Bo do ganji trzeba mieć, jak ja to mówię, odpowiednie podejście. Jaram prawie codziennie, nie zauważyłem u siebie spadku libido, spadku koncentracji, ogólnej zamuły itd. Więc palę ile wlezie xP
W MJ trzeba dostrzegać to co najlepsze. Śmiejcie się, ale zielsko pomaga mi stawać się coraz lepszym człowiekiem ^^
Yo.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.