Weźmy na przykład 'zespół amotywacyjny'. Uprawiesz sporty, chodzciaż nawet użytkownicy forum twierdzą, że po dłuższym okresie palenia łapie ich "leń".
No a wracając do potencji, jest na to chyba tylko jeden sposób - ograniczenie palenia. Wiem, że może to być trudne, ale skoro żyjesz tak aktywnie paląc jak smok, to na pewno znajdziesz siły do zmniejszenia ilości palenia.
Swoją drogą, palenie od czasu do czasu to naprawdę fajna sprawa, tak jak Ty nie wyobrażasz sobie dnia bez zapalenia, tak ja nie wyobrażam sobie palić codziennie, a nawet częściej niż powiedzmy 2 razy w tygodniu.
§h¶ôňgĽéĐ.
Ja popalam, palę i jaram (intensywnosc różna) od 7 lat Nie doszedłem do stanu gieta dziennie i nie zamierzam (chociaż kto wie co by było jakbym lepiej zarabiał) ale połówe to na wieczór sam potrafie wciągnąc lekko
A inna ważna sprawa to uczucie-nie samą zewnętrzną chemia człoweik żyje...
Jakbys miał/poznał pannę na której by ci zależało to i "maluch" by sie postarał żeby było jej dobrze!
Reasumując jest tak że madżong wpływa na libido ale wszystko zależy od nastawienia . Ograniczyc tez czasem warto sie z ciągami. A własnie-palonko palonkiem w popołudnia po pracy-ale czy do tego popijacie piwko, driny czy hrbatka itd Bo alko + MJ a problemy z popędem to też rozległy temat. . .
=============<''''
1) cynk -ktos napisal wczesneij (glowny do produkcji spermy)
2) lykaj zestaw witamin
3) ja jeszcze lykam magnez zeby miec sile
4)jem warzywa :D
5) nie pale fajek !
poniewaz moja panna nie lubi byc zaniedbana to mialem troche mieszane uczucia co do trrawy. I w sumie jedyna rzecza ktora mnie odstrtaszala od palenia bylo wlasnie zmniejszenie popedu. moze to wanm sei wyda pojebane ale: walenie tez pomaga nie wyjsc z wprawy. grunt zeby myslec o kobitach... aha przed seksem mozna wypic z 2 piwka i setke to od razu sie chce ile bys nie jaral a jak jeszze przypalisz do tego to juz wogle pala nie opada... dobry jest tez niuch koksu 8-) ale moze nie stanac
w sumie to jedna rzecz sie zmienila od czasu kiedy pale... nie jakosc stosunku tylko ich ilosc po prostu ciezko mmi teraz w ciagu dnia iles tam razy... dlatego przez jaranie musialem wydluzyc czas seksu
p.s. cos mnie porylo kurwa bo nie moge sensownych zdan ulozyc (god help ! :/)
mimo mlodego wieku, mam niemal to samo, tez przez baku, chociaz tyle co autor watka nie pale
z tym sa takie buty, jak mowi teoretyk, jaraja mnie panny, ale nie chce mi sie bajerowac, sram na robienie pierwszego kroku, z samej szansy zamoczenia chetnie bym skorzystal, tylko czemu ona zawsze trafia sie jak jestem konkret najebany ... i mi sie nie chce ? ...
uzależnienie psychiczne totalne! I kurwa ktoś powie że jointy nie uzależniają....
Kolejny dead line to do nowego roku.... dobra mina do złej gry.... klasyka u mnie
największą paranoją jest że dalej lubie na maxa jointy choć wiem że nie tędy droga.... kurwa i weź tu żyj :/
Jeśli to kogoś interesuje to właśnie minęło 8 miesięcy odkąd powziałem decyzję o rzuceniu jointów żeby sprawdzić czy mi libido i testosteron skoczy. Suma sumarum nie paliłem przez te 8 miechów w sumie tylko przez... 2 dni... a rzucałem wiele razy, mniej więcej po co drugiem zakupionym 10paku... w pale się nie mieści ]
Bo do ganji trzeba mieć, jak ja to mówię, odpowiednie podejście. Jaram prawie codziennie, nie zauważyłem u siebie spadku libido, spadku koncentracji, ogólnej zamuły itd. Więc palę ile wlezie xP
W MJ trzeba dostrzegać to co najlepsze. Śmiejcie się, ale zielsko pomaga mi stawać się coraz lepszym człowiekiem ^^
Yo.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.