Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 98 / 1 / 0
i nie jest "mało znany", chyba ;]
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
to byla ironia ;-)

chyba... ;]
  • 98 / 1 / 0
Miałem sytuację, że satrzymał nas patrol w new jersey, siedzieliśmy w samochodzie, kumpel właśnie kręcił blunta i policjant udał, że tego nie widzi (widział na pewno)
i to tak za free ? :cheesy:
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
Las vegas parano??? co to za film... pewnie z kontekstu stronki to o jakiś dwóch ćpunach ćpajocych na putyni i pewnie w las vegas .. pewnie cpaja od trawy do lsd prawie wszystko... hehehe depp by byl dobry do roli ćpuna o i mogli by dać jakiegoś zwariowanego meksykanca by było śmiesznie

A ta tablica jak wieżdzają do las vegas " 5 lat posiadanie dożywocie za sprzedarz " to troche pwenie naczej jest bo wydażenia w filmie miały miejsce w latach '70

A w stanach jeśli chodzi i o ćpanie jest 100 razy lepiej.. pożądni dilerzy raczej nieoszukują, dowóz do domu , wszystko dobrze zoragnizowane a nie takie getto polska
Destination Unknown
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
Odkopuje temat, bo potrzebuję kilku informacji... Załóżmy, że wybieram się do USA (konkretniej Chicago) nie znając tam nikogo... Jak w takiej sytuacji ogarnąć sobie jakieś dragi (chociaż w zasadzie zależy mi jedynie na zielonym)? Będę miał z tym straszny problem? Bo jak przychodzi mi sobie to wyobrazić to nawet nie wiedziałbym od czego zacząć... :rolleyes: Interesowałyby mnie też podstawowe kwestie - jak jest ogólnie z dostępnością, jakością i cenami i jakie konsekwencje grożą mi w przypadku przypału w stanie Illinois?
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
Ciekawe jak jest z apteko dragami. Jak wszyscy tu wiemy valium i leki z codą lub jej pochodnymi ma każde dziecko i z jednej strony widzę na tych aptekach internetowych to chyba ich kurewsko cyckają, bo gdzieś był bodajże xanax 1 x 30 za 59$ (dżizas) A drugie to mnie interesuje jak to jest z legalnością, bo wszyscy o tym wiedzą i mówią, nawet na discovery w jednym z odcinków dr G. (patolog sądowa) była sprawa kipniętej babki, która się zajmowała kupowaniem dragów w necie, a potem odsprzedawaniem ich koleżankom z klubu książki xD
  • 61 / 2 / 0
jestem w stanach na zachodnim wybrzeżu (LA) i z przykrością stwierdzam, że najłatwiej dostać meth. Szybciej kupisz meksykańskie HOME MADE meth niż uncję zielonego z kaliforni za 70-80 baksów. Ale w porównaniu do Polski to i tak 10x łatwiej tu o zielsko niż w PL ,ale właśnie najwięcej tu gangowych dilów z meth bo po teges muszę jechać do downtown a meth mam pod domem za sklepem spożywczym w bloku :-D
  • 41 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: primalcode »
ja podczas mojego pobytu na poludniowym wschodzie w kraju kwitnacego ipoda, kupowalem uncję dobrego ziola po 30 usd, koka byla po 150 za paczke (jednak nie znam sie i nawet nie testowalem) a przepyszne kartony po 15usd, resztą się nie interesowalem, a skolowac cokolwiek nie bylo problemu szczegolnie u czarnych braci.
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Jersey i NYC ceny podobne.
Worek hery-$10, zdazaly sie i $8 a nawet $5. Wiadomo ze mniejsza cena mniej towaru.
Kryl-$5, $10, i w gore
Koks- to samo
Trawa- cena nie zmienila sie od ponad 10 lat. Na Brooklynie po $5 za gram, czesto tez bylo $10 za gram ale juz lepszego materialu.
Kwasy-ostatni raz mialem za $5
America's C.R.E.A.M. team
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.