Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 414 / 8 / 0
Ja własnie używam do tego sennheiserów hd 202. Kurwiku wysyłałem ci maila ale to już nieważne. mam juz tą zcrackowaną wersję.Jednak jak chcesz to sie odezwij wyślę ci swoje dose'y bo jeżeli ściągnąłeś tą samą co ja teraz to masz napewno mniej.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
No mam nie wszystkie, teraz ściągam tą co podał Rysiu. Dzięki Rysiu, ale się naćpam ;-) :-D

Edit: Nie ma w tym wszystkich. Głównie chodziło mi o Nitrous, bo to trwa 10 minut i ma być podobno presetem właśnie do tego służącym aby się na szybko przekonać, że to faktycznie działa. I można by w czasie trwania jeden przeciętnej dawki tą odpalić 3 razy.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Jeżeli na kogokolwiek to podziała w 100% to ja pierdole 8-( będziemy już ćpać dźwięki :-/ do czego ten świat dąży :D
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: herbman »
Właśnie słucham ecstasy... zobaczymy, słuchawki mam raczej nie najlepsze. Tak mi teraz wpadło do głowy, że w tym produkcie może chodzi tylko o to żeby sprzedać słuchawki polecane przez producenta, czyli: Sennheiser RS 130.
(cena na allegro ok 550 zeta heh)
don't worry, be happy!:)
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacoos »
Eeeeee.. lipa... ja też słuchawki mam całkiem spoko ale... po przesłuchaniu ecstasy jedynie co to mnie zaczęła głowa boleć od tych dźwięków... ja jednak chyba jestem za tradycyjnymi metodami..:-D
  • 326 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: el borro »
Nie wiem czy w to wierzyć czy nie, ale wczoraj coś się jednak wydarzyło... po przesłuchaniu 45min marihuany leżąc w ciemnym pokoju wstałem i... co się dzieje! jak po upaleniu, oczywiście nie jakimś potężnym ale upalonku... na mnie to działa, ponoć cocaine jest zajebisty i zaraz tego spróbuję....
Non illegitimi carborundum.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Na ich forum czytalem wlasnie ze na wiekszosc tylko marihuana działa, a jak sie czules jak po lufie, 2 ?
  • 326 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: el borro »
Trudno powiedzieć jakby po lufie ale to nie to samo... wole se zajarać niż słuchać 45min kawałka i czuć "coś" przez 20-30min...
Non illegitimi carborundum.
  • 121 / 1 / 0
moze to dziala tylko na tych co testowali dany narkotyk w tradycyjny sposób? Jakaś forma autosugestii...
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 424 / 6 / 0
Wczoraj słuchałem preseta "Marijuana 1" przez 45 minut, jednocześnie grając w Soldata (wiem, nie tak powinno się to robić). Pod koniec faktycznie jakoś dziwnie się czułem, ale upalenia to nie przypominało. Cóz, będę próbował dalej.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.