Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Mi zawsze rozwalało źrenice po 3 h od wzięcia... (mam jasno zielone oczęta=przypał) ^_^
I utrzymywały się bez reakcji na światło jeszcze przez dobe... <_<
Od cego to zalezy ?? :huh:
Uwaga! Użytkownik szklany_cukierek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Od jakosci i ilosci zazytego bialka. Po 3h widac juz zwalca masz. Albo malo, albo slabo, co w sumie jest sobie rowne.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 53 / / 0
W tym rzecz ,że zawsze oczy mam czarne właśnie średnio po 3 h od zażycia i nie zawsze jest zwałowo..czasem mija faza i poprostu czuje się dobrze...
sama już nie wiem. Wiem tyle ,że mnie to cholernie wkurza, wyjść sie nigdzie nie da z węglem zamiast oczu.
Uwaga! Użytkownik szklany_cukierek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Recepta jest prosta, dlugosc zalezna od upodoban ;). Mozesz tez poprostu w nocy/pod wieczor (po sciemnieniu anyway, sie sciemy slonecznej) sie narkotyzowac, wtedy nie jest to podejrzane, bo zrenice maja byc prawo wielkie w ciemnosciach (o ile ktos nie jest poczajony i nie patrzy caly czas w oczy, to sie nie zorientuje, ze nie od tego). A zwal nie zawsze zwalem jest, zreszta zalezne od upodoban. Niektorym moze ten pozniejszy moment odpowiadac, ja tam wole spokoj przez pierwszych 4-6 godzin.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Wniosek: kupować szkła kontaktowe barwujące na ciemno :-p !
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
cytat za no1
odpowiadam dzisaj konkretnie na pytanie jaki krople zwezaj zrenie
oflanex
pivepol
carbacholpolicarpinium te sprawdzalem i dzaja robi szpileczi z duzych zreni
probowal ktos jeszcze ? i moze potwierdzic skutecznosc dzialania ?
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Snake »
Jak uzbieram troche papy to kupię oflanex, albo pivepol, bo tylko o nich udało mi się coś znaleźć w necie.
Uwaga! Użytkownik Snake nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fukers »
Ja dzisiaj kupiłem sobie w aptece pivepol za 18.20 kropelki do oczu i przed chwilą sobie zarzuciłem gramika FU naraz od tygodnia nareszcie!:)i jutro jak pójde do budy to sobie rano zakrople i sie zobaczy czy ktoś zauważy ze mam zjeba
zdam relacje jutro a narazie piękna euforia...kocham to!
  • 53 / / 0
Na jakiej zasadzie działają te krople?
:)
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Które są najtańsze (ale działają) ?
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.