Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / 1 / 0
Ja wczoraj sobie zapodałam różową fetke...na początku myślałam,że to dosłownie jakieś shit,ale później przekonałam się,że się myliłam :D :D :D A zjazd - ledwo odczułam :D Puściło mnie może z 3 h temu dopiero i teraz odczuwam lekkie zmęczenie :)

Pozdrawiam wszystkich :)
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
mi się lata temu trafiła feta trochę kolorowa,drobinki białe,różowe i kilka innych dziwnych odcieni,jebała strasznie,przy wciąganiu wykręcała ostro,aż na wymioty zbierało,ale klepała elegancko
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Julia »
Mi się trafiła kiedyś feta żółto-brązowa. Było strasznie dużo grudek. Ale nie powiem - wyklepało bardzo porządnie :-D przeważnie trafiam na normalną,białą fete z grudkami..
Uwaga! Użytkownik Julia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mdma'niac »
jestem z pln kraju dokladnie ok. Kołobrzegu
kiedyś tez dorwałem (takiego) spida, żółto- brązowy, śmierdział podobnie jak zwykły proch, kolo mówił, że nikt praktycznie nie chciał go brać, bo jakiś dziwny, ale jak ktoś, już wziął, to przychodził po jeszcze :-D
Wyglądało to jak brudna guma du żucia, bardzo lepka, z kumple jedliśmy to dosłownie by nie mogłem nawet nożem tego jakoś rozsądnie rozbić żeby mozna było wciągnąć.
Bardzo mocny, kumple zjadł tyle ile się mieści na czubku noża i ładnie wyjepało, co ciekawe zwalec był znośny nawet bardzo lajtowy jak na wyjeppke.
Próbowałem metamfetaminy i to nie była ta sama substancja, myśle, że spidzior, ale nie mam pojęcia czy brudny? hehe czy jaki...
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mdma'niac »
Wydaje mi sie, że to był skruszony nakrapiany drop. Ale na 100% głowy nie dam.
chyba fazę dropową rozpoznasz co?
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Biały Nos pisze:
Spotkałem sie z taką amfetaminą jak kolor pomaranczowy była w dotyku jak plastelina .Nie wiedziałem co i jak .Spytałem co to za dziwna feta on na tomiast powiedział mi , ze jest mieszana z glukozą .
Odlepiłem sobie kawałek i zjadłęm cholernie to nie dobre było i musiałem sporo wypic wody zeby pozbyc sie tego chujowego smaku w gardle.Jezeli chodzi o działanie biegałem cały dzien z pianą na ustach z oczami jak bile od bilarda <wow> to była feta.
spotkałam się z czymś takim :) miala taki kolor i taką konsystencje - miazgaaa :D
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
a moim zdaniem feta jaki by nie miała odcień tęczy i w jakiej by nie była postaci to napewno jest to spowodowane zmieszaniem jej z jakimś specyfikiem...
jak robią sie grudki i szczela pod kartą kiedy robi się kreski to jest zmieszana z sodą...
z mąką robi sie lekko żółtawa...

ale w sumie jak proporcje do mieszania są rozsądne to i tak klepnie cie to guwno...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: predator »
panowie to wszystko co zmienia kolor albo jest wilgotne lub mokre np plastelinka. to niejest zadna amfetamina tylko efedryna
Uwaga! Użytkownik predator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xanax1mg »
a moim zdaniem feta jaki by nie miała odcień tęczy i w jakiej by nie była postaci to napewno jest to spowodowane zmieszaniem jej z jakimś specyfikiem...

Niby skąd ta pewność?

jak robią sie grudki i szczela pod kartą kiedy robi się kreski to jest zmieszana z sodą...

nie chce sie upierać ale jak dla mnie towar gdzie 99% to grudki jest najlepszy...

z mąką robi sie lekko żółtawa...

Ten zółty śmierduch też jest całkiem całkiem jak dla mnie.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
najczystsza postac bialka to .... rozowa. czysty siarczan amfetaminy. maly zjazd, duza moc. czystosc ponad 90 procent. rzadko, ale sie zdarza. przewaznie juz na poziomie produkcji jest "psuta " domieszkami
xanax pisze:
nie chce sie upierać ale jak dla mnie towar gdzie 99% to grudki jest najlepszy...
no to raczej oczywiste, bo jak juz bylo mieszane to na produkcji, a wiadomo ze tam za duzo nie domieszaja. rzadko ktory dil dosypuje i jeszcze skleja to w grudy. ale nigdy nie wiadomo, bo sam bralem udzial w takiej akcji:D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.