Czy warto było ćpać ecstasy (piguły/pixy)?
Tak
195
74%
Nie
17
6%
Nigdy nie brałem
53
20%

Liczba głosów: 265

ODPOWIEDZ
  • 91 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Versus »
Hehe co kto lubi ;-) Ja tam za DXM nie przepadam zbytnio.Muchomory całkiem fajne.Kwas zajebisty.Ale oprócz piguł i koxu(cracku) to najbardziej mi leżą grzyby(zawsze mam dużo bardziej wesołego tripa niź po tekturze) :-D Ale dla mnie mdma bije wszystko.Chociaż musze skołować jeszcze te funk pills <_< Mogą być zajebistsze.Każdy ma własne preferencje w dragach i znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
  • 33 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gnat8 »
Czy warto było ćpać ecstasy (piguły/pixy)?

Tak (55 głosów · 69%)
Nie (9 głosów · 11%)
Nigdy nie brałem (16 głosów · 20%)

Temat ciekawy ale niestety jeszcze nie moge zaglosowac bo od lipaca zaczalem sie na tym bawic. Moze niedlugo wpadne, zglosuje i powiem czy bylo warto czy nie ale na 80% bedzie to TAK. Mielm zjesc sobie tylko 1 raz czy 2 i wrocic do ziola ale za drugim razem jak sie z kolezanka zdropsilem to mnie pocalowala (dlugo) i to bylo tak piekne ze pocalunek na trzezwo byl zupelnie nie porownywalny i dla samych takich wlasnie doznan powiem ze BYLO WARTO! I najbardziej nie rozumiem ludzi ktorzy kojarza bioracych dropsy od razu z jakas patologia ktora nie wie co sie dzieje i macha bialymi rekawiczkami.
Na domowce jak pilismy wodke ze szklanek i robilismy "dzyń" to troche mnei nosilo i urwalem sobie polowe szklanki i wodke przelalem do sloika i chcialem pic to 4 obce osoby (zdropszone) zrobily misje rendgen i pod swiatlem sprawdzali czy nie ma tam szkla i sie nie pokalecze i az sie wzruszylem ;-) Dla takich doznan WARTO!

__,-=[ edit ]=-,__

Dodam jeszcze dla jakich doznan NIE warto. Zjazd na baze z domowki o 5:05 rano. Pobodka o 8:00 AM do roboty w momencie kiedy zaczynalem zasypiac. 0.5l kawy, fajka, prysznic do roboty na 12h.

Pracuje w centrum handlowym gdzie ludzie zalewaja mnie pytaniami czesto. Po kilku pytaniach bylem juz zmiazdzony i przytloczony totalnie ale podszedl anglik i sie pyta gdzie moze kupic "basketball" a ja zrozumialem ze pilke do bejzbola i tak 12min gadalismy az ogarnolem temat i mu powiedzialem to co chcial.
Oczywiscie do 15:00 nie jadlem nic i juz wszystko sprawialo problem. Czułem jakby mózg wpadl mi w jakas maszyne rolicza albo dostal smiglem od betoniarki i zaraz sie rozleci niczym gotowany kalafior rzucony o beton.
DLA TAKICH DOZNAN NIE WARTO! Narazie mialem wiecej pozytywnych a takie negatywne n drugi dzien tylko raz ale zobaczymy za jakis czas....
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2007 przez gnat8, łącznie zmieniany 1 raz.
"nasilenie dopaminergicznej impulsacji w układzie mezolimbicznym"
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xos »
Za dużo razy to nie jadłem ale nie żałuje ze wogóle spróbowałem bo miałem fajne akcje i oderwałem sie choć na troche od rzeczywistości :D pixy dobra sprawa
Uwaga! Użytkownik xos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Oj było warto. To jak dla mnie najfajniejszy drag. Pozawala się naprawdę wyluzować i oderwać się od tego zjebanego świata. Jak sobie przypomnę te wszytskie imprezy to az mi się cieplutko na serduchu robi :-) . Teraz to już nie to samo i nie chodzi mi o to, że dropsy to obecnie lipa, ale ekipa nie ta, nie te klimaty w klubach, które były kiedyś. Jakieś 3-4 lata temu wszytsko to zupełnie inaczej wyglądało i właśnie dla tych wspomnień WARTO BYŁO. :-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TripulDevil »
Oczywiscie ze 100 razy tak. Bylo warto na maxa. Swietne imprezy. Nic zlego sie nie moze wydarzyc na pixsiorkach. Nawet raz doswiadczylem telepati. Szkoda ze tego nie mozna udokumentowac, ale tak wlasnie bylo. Ci co nie probowali niech zaraz sie za to wezma i testuja. Zawsze warto nowych doswiadczen zbierac kosz zeby miec co dzieciom opowiadac hehe. Tylko nie probujcie przez nos wciagac rozdrobnionej tablety - brrrrrrrry.
  • 381 / 6 / 0
TripulDevil pisze:
Nic zlego sie nie moze wydarzyc na pixsiorkach.
Zależy co masz na myśli...
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TripulDevil »
Dropsy to nie kwas wiec palemka nie odbje. Czilald, milosc, delikatnosc, harmonia to sa cechy, ktorymi rzadzi sie mdma. Wiec ciezko zeby sie cos nie dobrego wydarzylo. Nawet ciezko sie wywrocic tanczac z zamknietymi oczami, bo i tak sie wszystko kontoluje. Alez sie nakrecilem- a tu weekend niedlugo. Ajajaj....
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2007 przez TripulDevil, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 381 / 6 / 0
TripulDevil pisze:
Dropsy to nie kwas wiec palemka nie odbje. Czilald, milosc, delikatnosc, harmonia to sa cechy, ktorymi rzadzi sie mdma. Wiec ciezko zeby sie cos nie dobrego wydarzylo. Nawet ciezko sie wywrocic tanczac z zamknietymi oczami, bo i tak sie wszystko kontoluje. Alez sie nakrecilem- a tu weekend niedlugo. Ajajaj....
Czyli chodzi Ci o niemożliwość badtripa rozumiem? To się zgodzę...

• 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
TripulDevil mi po mdma pare razy odbiło. Nie dopaliłem sie jak trzeba i jakaś tępa agresja wobec całego świata mi się włączyła. Natychmiast opuściłem imprezownie bo chuj wie co do mojego durnego łba mogłoby przyjśc... Generalnie pixy są spox ale wole nie jeść...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 381 / 6 / 0
pilleater pisze:
TripulDevil mi po mdma pare razy odbiło. Nie dopaliłem sie jak trzeba i jakaś tępa agresja wobec całego świata mi się włączyła.
Zależy co w tych pixach miałeś... Ja jak mam pixy na fecie to jestem tak wkurwiona, że lepiej do mnie nie podchodzić :argue: . Jak pille są na MDMA nic takiego nie ma prawa się stać, chyba że poziom serotoninki wynosi 0% jak ktoś cholernie często je.

ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.