Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 494 / 27 / 0
Zauważyłem ostatnio ciekawą rzecz.
Jest taki środek Persen Forte. Jak macie napad chęci na najebkę a z jakichś powodów nie chcecie pić - ja nie wiem... mocne postanowienie poprawy, trudny następny dzien w pracy, czy inne jakies rzeczy np. związane ze szkołą. To jak weźmiecie dwie tabletki tego specfiku ochota wam sama przejdzie. A jak nie przejdzie to jedno piwko nasili tak działanie specyfiku, że uśniecie (ale z powodu senności a nie jakiejś bani). Przydatna rzecz dla ludzi ze "słabą silną wolą".
Podkreślam jednocesnie, że środek do ćpania się nie nadaje.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja zaczelam lapac wizje na alko(tylko piwo) kiedy odstawilam dragi...napilam sie go kilka razy ,potem dowiedzialam sie ze niemoge pic nic alkocholowego....a mam taka straszna chec zeby cosik mnie zmulilo i dalo odpoczac nerwom-coraz ciezsza ta abstynencja...swiat doluje chce sie plakac zbyle czego albo chodze podkurwiona cale dni.. :-/
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 802 / 29 / 0
ps ile ten persen kosztuje?

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 494 / 27 / 0
Wisior a są w warszawie takie szkoly, że moza jebnac maturę w rok? Bo pisałaś, ze poszłas do jakiegoś liceum plastycznego i potrwa to 4 lata. Trochę trudno się 4 lata z czymś takim jebać w twoim wieku. Nie lepsza byłaby taka szkola z szybką maturą. Szybki sukces. zadowolenie z siebiie ... no nareszcie zaczyna mi iść dobrze. A potem jakieś studium plastyczne.... albo studia. Mam kolegę, który ostro ćpał w technikum, oblali go raz, drugi, wyjebali i zrobil właśnie taką szybką akcję, poszedł na studia. I dzis jest dziennikarzem ........
  • 494 / 27 / 0
wisior pisze:
ps ile ten persen kosztuje?
16,70
  • 802 / 29 / 0
poszlam ale do zwylkego liceum 3 letniego zaocznego ...mialam przerwe w nauce kilka lat(wczesniej ukonczone 4 lata weterynaryjnego technikum)..i teraz musze zaczac od nowa przez ta przerwe.

• 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Tańszy jest persen, ze 14 zł w łodzi za 20 tabsów (tak, forte). Pisałem Ci wisior w wątku o walerianie, ale chyba nie zauważyłaś ;) A naprawdę dobry środek.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
Night Garden pisze:
Pisałem Ci wisior w wątku o walerianie, ale chyba nie zauważyłaś ;) A naprawdę dobry środek.
sorka jakas nieogarnieta jestem ostatnio-pozatym wracaja mi te cholerne bole glowy co bardzo przeszkadza w mysleniu. :-/

• 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Thelem pisze:
No właśnie, jak to z wami jest?? Ja osobiśćie przestałęm pić na imprezach i ogólnie... przed tem co piątek piłem, teraz co piątek stram się zabakać co nieco... :P Albo coś nowego wrzucić...
Ze mną było zupełnie na odwrót najpierw dużo ćpałem a później jak przestałem zacząłem rekompensować to alkoholem. Jako zamiennik można powiedzieć. Dobre ale na krótką mete
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Jak juz odkurzony post to powiem:

Alkohol to po prostu jedna z wielu uzywek. Charakerystyką związana z benzosami, stylem uzywania podobna u mnie do dxm i trawy (od 1-2 piw do ostrej zapierdolki, preferuje jedno i drugie zalezy kiedy), zas czestotliwoscią hmm rzadziej od trawy, czesciej od dxm choc to zalezy od okresu.

Na powaznie zacząłem uzywac alkoholu w tym samym momencie co innych uzywek stąd brak jakiegos szczególnego traktowania tej substancji.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.