Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 755 / 19 / 0
kazdy, noo prawie kazdy, zastanawial by sie czy jarac ziolo z dupy.

ale zalozmy ze niewiedizelibyscie w jakis sposob ten material trafil w wasze lapki :cool:
napewno po paru chmurach powiedzielisbyscie 'uooo ale dupny towar 8-( ' :-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 22 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Natu »
Albo od jakiegoś homo przewożnika towaru in pupsko..-ale wyjebany ten towar conie. 8-( :scared:
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2007 przez Natu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 121 / 1 / 0
dzięki - wlasnie odechcialo mi sie jarać jak pomyslalem o tym, ze towar moglbyc przewozony w dupie przez jakiegos przemytnika :-D
Ostatnio zmieniony 03 marca 2007 przez Wódz PłonącaWoda, łącznie zmieniany 1 raz.
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOPYTO »
a koks czy heroine to duzo ludzi na calym swicie bierze a o wczesniej wyszlo z dupy jakiegs granicznego mula , albo przynajmniej siedzialo jakos w jlitach zostalo wyzygane ?

ja bym si3 nie opieral czy bylo u kogos w dupie cos. kokaine jak robia to paste zeby zrobic dobry koks, to liscie zalewaja i depcza na bosaka tak jak te wino jakies tam w italii . to tez huj wie czy ktos myl nogi, i jak mu nogi smierdzaa czy nie smierdza . Przecez to nikogo nie obchodzi, prawda?
Uwaga! Użytkownik KOPYTO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Ja jak wiozlem do Italii bodajze 20g, to schowalem w nutelli. Nie bylo zadnych kontroli, ale wydaje mi sie ze to jest bezpieczne miejsce. Zapach raczej nie powinien przechodzic przez ta czekolade :p

A co do jarania zielska przemycanego w dupie, to w sumie wolal bym o tym nie wiedziec jezeli mialbym takie cos palic :\
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Pamiętam jak miałem z 12 lat... wracałem samolotem z Kenii - kupiłem sobie (jeszcze nei znałem tej kultrury) czapke z kolorami Rasta ! W Holandii przy przesiadce do samlotu kontrola kazała mi zdjąc czapke hihi ^_^
Ostatnio zmieniony 06 marca 2007 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 2 / 0
kupujesz pepsi light, ma nie przezroczysta butelke, bierzesz nylonowy worek wdupiasz w niego maly kamyk (obciazenie) poniej bojtle z ziolkiem, zawiazujesz i dla pewnosci tasma klejaca obkrecasz. calosc wrzycasz do pepsi. moj kumpel tak przewozl 2 giety przez 5 granic w tym turecka gdzie jest 10 bramek i na kazdej rozbieraja autobus na czesci pierwsze jesli nie dasz lapowki. pewnosc 100%, psy nie czuja przez ciecz. powodzenia.
Burzo mózgów deszczem myśli mnie zalej...
  • 76 / / 0
A jak jest z grzybami??? Pewnie świeże bądź suszone są wyczuwalne dla psów... ale na przykład takie rzeczy jak grow kit/grow box (dokładniej to grzybnia), zarodniki, odciski???
Wie tutaj ktoś coś na temat przewożenia grzybków?? (lub ich prekursorów)...
Szarańcza!
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Czy udalo by sie przewiezc w bebnie schowanym w torbie (prześwietlenie by wykryło) ?
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: grabol »
Najlepiej zapach zabija wapno palone i kawa
"WSZYSCY RAZEM BLISKO SIEBIE RAMIE W RAMIE TO SAMO W SERCU WYRYTE MAMY ZDANIE TRZYMAJMY GARDE I KTO NAS TERAS ZŁAMIE"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.