ODPOWIEDZ
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Mam taką nadzieję... :-/

Ale z drugiej strony zastanawialiście się dlaczego w naszym "cudownym" kraju tak cienko z pigułami? Kto to produkuje? Samouki? Przecież cena wyprodukowania 1 pixa jest smieszna... I to takiego, który w swoim składzie ma MDMA a nie jakieś gówno! Nie rozumiem polskiego biznesu...
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Może i taka cena jest śmieszna ale nie zaszkodzi zrobić pigułe z innymi związkami której koszt jest jeszcze śieszniejszy i można jeszcze więcej zarobić. Tak to chyba działa. A tak co do Twojego pytania to nie denerwowałbym się tak......owszem branie extasy długotrwale niszczy ogólnie organizm ale po jednym razie jeżeli nie będziesz wpieprzała ich garściami no i piła troche wody soczku czy tam innych płynów to nie ma prawa Ci się nic stać. Pomyśl że te paredziesiąt ofiar śmiertelnych na rok odnosi się do co najmniej kilkudziesięciu tysięcy użytkowników którzy co tydzień na imprezie to żrą a na rok umiera ich "zaledwie" kilkudziesięciu.
  • 381 / 6 / 0
Ale zauważ, że jesli 3-4 osoby są niezadowolone z piguły to więcej do kolesia nie pójdą i kto tu na tym straci? Nie mam pojecia jak to działa... Albo jest tylu frajerów, którym nie zależy czym się trują.

Looz juz nie będę tak panikowac, zwyczajnie spróbuje :-D

;-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 177 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: clomipramine »
Fasolko, jeśli mogę Ci dać radę, to postaraj się nie jeść pigół częściej niż raz na miesiąc, bo wkręcić się łatwo a wykręcić dużo trudniej. Co do naszych polskich dropsów trzeba uważać, ale nie ze względu na to, że są mocne ale trafiają się jakieś syfy jak PMA, itd. Mi się zdarzyło jeść koła po których po 1 pigółce żygałem jak kot, a po dwóch traciłem świadomość. Ale takie przypadki należą do rzadkości i jak masz pewne źródło i ktoś testował je przed Tobą, nie ma się czego obawiać. Ja jadam czasem 10 pigół i żyję, więc po 1-2 nic ci się nie powionno stać. Najważniejsze regularnie uzupełniać płyny i nie przeciążać się na parkiecie, bo serducho może nie wytrzymać. Od siebie powiem Ci jakich kółek unikać: wszelkich brązowego koloru, małych białych (są zazwyczaj samą fetą), zielonych Lacoste'ów (to po nich się żyga dalej niż widzi), niebieskich zegarków, i noname'ów. A także kapsółek (zdarzają się, ale tam łatwo dodać jakieś ścierwo typu Ravedrug, a poco się narażać na możliwość gwałtu).

Do tomala: koleś masz trochę przestażałe dane jeśli dla ciebie MDMA to jeszcze research chemicals, bo związek ten był badany klinicznie nawet pod zwględem przydatności w psychoterapi i jest jak dotąd najlepiej poznaną pochodną amfetaminy.
  • 381 / 6 / 0
Wiesz nie mam zamiaru jeść tego częściej bo wyprawa do klubu wiąże się z kosztami a jak wiadomo student kasy nigdy nie ma :-p Chcę tak tylko dla samej frajdy lekkiego ciała. Postaram się uważać na siebie a człowiek, u którego się zaopatruję zwykle sam próbuje zanim zacznie coś komus wciskać. Ale pozyjemy zobaczymy :-) Co jak co, ale podbudowaliście mnie trochę :-)

:-)

• 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunek1337 »
Sluchaj fasolko.

Te kurwa stronki to jedna wiejka bujda i gówno warte slowa, cipy jakies sie wypowiadaja ze to tamto ile nie jedli i w ogole albo ze zjedli 1-2 i odlot naprawde jak sama nie sprobojesz to wiedziec nie bedziesz. Np tych samych pixów (smile) kumpel je 1-2 i ma odlot na całą impre(6h) a drugi kumpel je - UWAGA - 9,5 pixa bo lubi jak mu beret czesze, wiec tak naprawde to zalezy od organizmu, tak samo o fecie 1g dawka smiertelna, a ten sam kumpel ojebał 2g na cały dzien zajebistej fety giety dzielone z 500g wiec szajzu duzo tam nie było.I nie umrzesz tylko co najwyzej bo dlugotrwalym braniu bedziesz mogla miec depreche w zime no coz zdarza sie ^^.

Ps. Nie kupuj pixów o nazwie(czy to nazwa hehe) 'no name' to nie są pixy tylko psychotropy u nas to sprzedawali kumple jebali po 2 i siedzieli nie mogli chodzic i tylko oczami ruszali ;D
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
cpunek1337 pisze:
Sluchaj fasolko.

Te kurwa stronki to jedna wiejka bujda i gówno warte slowa, cipy jakies sie wypowiadaja ze to tamto ile nie jedli i w ogole albo ze zjedli 1-2 i odlot naprawde jak sama nie sprobojesz to wiedziec nie bedziesz. Np tych samych pixów (smile) kumpel je 1-2 i ma odlot na całą impre(6h) a drugi kumpel je - UWAGA - 9,5 pixa bo lubi jak mu beret czesze, wiec tak naprawde to zalezy od organizmu, tak samo o fecie 1g dawka smiertelna, a ten sam kumpel ojebał 2g na cały dzien zajebistej fety giety dzielone z 500g wiec szajzu duzo tam nie było.I nie umrzesz tylko co najwyzej bo dlugotrwalym braniu bedziesz mogla miec depreche w zime no coz zdarza sie ^^.

Ps. Nie kupuj pixów o nazwie(czy to nazwa hehe) 'no name' to nie są pixy tylko psychotropy u nas to sprzedawali kumple jebali po 2 i siedzieli nie mogli chodzic i tylko oczami ruszali ;D
No to teraz wszystko jasne, dziękuje że uraczyłeś nas swoją wiedzą i znajomościami. wow... 2g fety I meen... wow...
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2006 przez Obłąkany, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
cpunek1337 pisze:
Nie kupuj pixów o nazwie(czy to nazwa hehe) 'no name' to nie są pixy tylko psychotropy
Ciekawe kurwa, bo ja je jadłem i były lepsze niż np. pentagramy czy niebieskie krzyże.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Te kurwa stronki to jedna wiejka bujda i gówno warte slowa, cipy jakies sie wypowiadaja
W takim razie Ty też jesteś cipa bo również się wypowiadasz.....więc weź troche ostrożniej ze słowami.
Ciekawe kurwa, bo ja je jadłem i były lepsze niż np. pentagramy czy niebieskie krzyże.
No ale czemu niektórzy nadal nie mogą zrozumieć że np. biały pentagram może być zupełnie inny od białego pentagramu kupionego troche później albo gdzie indziej. A co dopiero "no name", bo przeciesz wszystkie piguły bez wyrytego loga nazywa się "no name".
  • 381 / 6 / 0
Spokojnie bez nerwów... Zaczynam chyba dochodzić do wniosku, że co mnie nie zabije to mnie wzmocni :-D

:-)

ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 09:43:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770025332'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Śląsk: Policjanci handlowali zarekwirowaną marihuaną i innymi używkami

Na Śląsku wybuchła afera – policjanci z wydziału do zwalczania przestępczości narkotykowej sami handlowali zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami. Proceder trwał kilka lat, a zarzuty usłyszało czterech podoficerów z Komendy Powiatowej Policji w Wodzisławiu Śląskim. „Kiedy na przykład namierzyli plantację konopi indyjskich, do protokołu wpisywali tylko wagę części zabezpieczonego na miejscu suszu marihuany. Resztę ukrywali i puszczali w dalszy obieg. I nie mówimy o niewielkich ilościach” – podkreśla osoba znająca kulisy sprawy.

Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł

Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.