LeonardoDaVinci pisze: niewiem co sobie wciskacie z tym psem sposob jak sposob...
Pozatym gosciu tu mowil o ilosciach naprawde sporych tak zeby psa napchac dragami na maxa a nie o przemycaniu 5g jarania...
kurde, niektórzy to mają zjebane pomysły. <i sorki Leoś. nie chcę, żeby ten post zabrzmial jako coś do Ciebie>
Trzeba to przemyśleć ;-)
Jean Cocteau
dobson pisze: Szkoda by mi było takiego psa ale np. przewieźć większą ilość koko, tak jak to ludzie we własnych wnętrznościach przewożą to by zdało egzamin.
Trzeba to przemyśleć ;-)
Nie wiem ile jest zysku na 1kg koko, ale to napewno nie male pieniadze jak polacy byli sklonni latac i przemycac w zoladku za 500ojro. Ile to bylo kilo czy 0,5kg w ludzkim zoladku? Juz nie pamietam.
Dla nas zwylklych palaczy/ uzywkowiczow to bestialski sposob, a dla przemytnikow to codziennosc i norma. Wiem mieszkam przy granicy wschodniej, i sa swiry przy granicy, jakies wojny, uklady itp ale na tej granicy to inne dobra sie przemyca do kraju :-)
btw. w srode kumulacja ;-)
Przeicez to nie jest sposob po to zeby przemycic dla siebie 10g baki zeby sobie pare jointow skrecic...
To jzu jest gruba bajka jak ludzie potrafia zajebywac innych ludzi dla jakiejs tam forsy to czym przy tym jest zabic jakiegos psa....
Gdyby to byla swinia jak juz ktos wspomnial podejrzewam ze 50% z was by nie mialo juz zadnych objekcji...
Tak czy inaczej kurwa pomyslcie sobie kto robi wieksza krzywde zwierzętą... Człowiek ktory je zajebie po to zeby przemycic dragi w sposob szybki... czy ludzie ktorzy kupuja sobie psa wiarzą go na łańcuchu przy budzie przynosza mu tylko zarcie i tak pies sprzedza cale swoje zycie?
O ja jebie sie tez czasem zastanowcie...
Pozatym jak juz ktos wspomnial to sie oplaca (wedlug mnie) robic tylko wtedy kiedy naprawde przynosi spore zyski... Ja osobiscie bym sie 100 razy zastanowil a gdybym juz musial cos takiego zrobic to bym wybrał najwiekszego skurwesyna i najgorszego ze wszystkich psób ze schroniska :P
Takiego kundla zeby mi go nie bylo szkoda - niewiem czy by sie taki znalazł ale mysle ze tak...
Jak juz ktoś wspomniał:
jak chcesz sobie przewieźć pare gram ziola zeby sobie w polsce popalic to moze lepiej sobie wsadz w gacie i tyle...
Takie jest moje obiektywne zdanie na ten temat...
Najlepiej mieć TIRa i napchać wszystkie świnie w TIRze koksem. 100 świn po 10 kg koko i mamy tonę prochu w Polsce buahahahaha
bym sie nie zdziwil jakby takie przemyty odchodziły :P
No a jak ci na granicy wezma swienie do badania weterynaryjnego? :D
Pozatym kurwa ale by była zlewa bys wlazł do przyczepy rzucał worki z koksem i: dalej dalej swinki jedzcie cip cip cip hahaha <lol2>
Huj wie czy bys tak latwo zmusil 100 swin na jakims wypiździejewie do wpierdalania torebek plastikowych...
hahahhaa
ale bez kitu sposob dobry... zamiast swin ja bym osobiscie wziol kury - mniejwszy przypal xD hahaha
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.