Nie wiem, czy pomogłem, mi to pasuje właśnie do tego.
++
sarenkaa pisze:Największe prawdopodobieństwo dostania metaamfetaminy jest w okolicach granicy kraju z Czechami... Myślę, że dużą różnicą jest cena - gram metamfy to 180 zł.
Jemen pisze: Mamy święta, ale nikt zdrowy nie będzie bawił się w św. Mikołaja.
++
Jemen pisze:niedawno w sklepach "Party Shop" był środek o nazwie Alternatywy 4. Miał takie działanie i tak wyglądał. Ciężko było zrobić z niego ścieżkę. Nie układał się tak jak to bywa z fetą. Po przyjęciu tak jak piszesz drętwiał jęzor, ale bardziej drętwiały zęby. Za pierwszym razem dość nieprzyjemne uczucie, ale potem człowiek już nie zwraca na to uwagi. Trzymało to bardzo długo. Czystość jak to w sklepie, na prawdę dobra, więc przyjmowało się max. połowę tego co zazwyczaj ścierwa. Na gramie użytkownik mógł latać nawet dwie doby, ciągle podbijając działanie.
Nie wiem, czy pomogłem, mi to pasuje właśnie do tego.
Angelloo pisze:czy na tym forum naprawdę nikt nje słyszał o takim wynalazku jak MDPV.?-,-'
++
piekny pomarancz:
http://www.justice.gov/dea/photos/meth/meth-04.jpg
;p
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.