Wniosek z tego taki, że da się naprawdę ciekawą więź z tą rośliną zbudować tylko trzeba ją stosować odpowiednio do swoich mozliwości.
To ludzie stworzyli sobie boga.
Życie...!
Jean Cocteau
Wydaje mi się, że kwestia siedzi gdzieś głębiej niż tylko w nastawieniu.
A okazuje się że nie jest...
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Poprostu od jakiegoś czasu tak mam i tyle. Nie umiem tego jakoś racjonalnie wyjaśnić. Zostawiłbym tą kwestię jakiemuś psychologowi bo to napewno kwestia psychiki.
nawet nie rozumiem jak po paleniu mozna jakies badtripy miec...
najgorsze jest to ze pali sie znudow szczegolnie, czesto zastepuje alkoholem jesli mam cisnienie :D wielki POZYTYW za joint i muze polecam Ego (w fotelach)
Od baaardzo dawna nie miałeś więc wnioskuję, że kiedyś jednak takowe miałeś. I co? Zapomniałeś już jak to jest, że już tego nie rozumiesz, czy co?
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
że od razu jak się spalę to mi same chujowe, negatywne myśli do głowy przychodzą. Siedzę zdołowany i ludzie wokół strasznie mnie wkurwiają.
Z tym rzyganiem i zmienianiem kolorów od złego samopoczucia to sam miałem przygodę dwa razy, nie wiem od czego to się bierze.
musiales podpasc tam na gorze, ze takie tematy ci sie nakrecaja, ale wspolczuje, bo to nic pozytywnego
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.