Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 18 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Trance »
Wbiłem od niechcenia na smartshop.pl i zaciekawiła mnie ta oto roślinka w wersji z ekstraktem oczywiscie- Heimia salicifolia 30x za 40zł gieta można otrzymać.
Czy ktoś z Was probował tego ekstraktu? I czy w ogole warto brać sie za tą roślinkę czy raczej nie można niczego dobrego o niej powiedzieć (jednym słowem nie warto) ??
"Potrafię powiedziec SPIER***** w taki sposób, że będziesz czuł podniecenie w związku ze zbliżająca się wyprawą..."
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: borzywoj »
https://hyperreal.info/node/6102

Tyle ode mnie w temacie. Więcej takiego czegoś nie zrobię. Tripriport pisałem jak byłem mały, ale zawsze.
Uwaga! Użytkownik borzywoj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
ja paliłem heimię ale suche kwiaty nie ekstrakt. nie było żadnych efektów. możliwe że trzeba tego spalić o wiele więcej niż ja spaliłem, ale moje płuca tego nie wytrzymają. spróbuj ekstraktu , powinien byc lepszy, może zadziała. daj znac jak wypróbujesz
Uwaga! Użytkownik NorNumer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 374 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kildeis »
Paliłem to ziółka raz. Nie polecam - smak koszmarny, efektywność zerowa. Raz jeden jedyny skusiłem się także na wywar z suszu. Gotowałem dobrą garść przez pół godziny. Efekt? Efektów psychodelicznych brak. Czułem się chory, bolało mnie wszystko. Stan przypominał mi początki grypy... Nie polecam :scared:

Podobno moczenie świeżych liści przez kilka dni daje sfermentowany napój powodujący potężne omamy słuchowe... Nie wiem nie sprawdzałem ^_^
Wyśniłem sobie ten świat tak długo myśląc o nim, zupełnie po nic, tak dla siebie by się bronić...
  • 158 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qpa »
Ja na razie kupiłem nasionka heimii i kilka innych, od jednego hodowcy z Polski.
Mogę powiedzieć, że są bardzo ale bardzo drobniutkie.
I szybko kiełkują, bo po kilku dniach.
Będę się dzielił dalszymi spostrzeżeniami na temat hodowli
lub ewentualną porażką :-(
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Wypaliłem raz kilka gramów suszu i 0 efektów.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 30 / 0
Czytałem kiedyś, że z 10g suszu powinno się zrobić herbatkę i trzymać w słońcu jeden dzień a następnie wypić. Ponoć wywołuje to lekką euforię i halucynacje słuchowe.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: amorescu9 »
autoreklama:

http://neurogroove.info/trip/do-czego-sluzy-otwieracz

oraz inne TR -y tego zacnego ziołonauty polecam.;P
  • 2129 / 30 / 0
@ amorescu9: Ile gram suszu Sinicuchini użyłeś ?
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Świerzy materiał lepszy. Tylko tego nie znajdziemy wiosną na łące.

Qpa - spryskuj na początku jedynie, nie podlewaj. Siewki mają tendencję do przewracania się i na początku bardzo wolno rosną, potem dopiero przyspieszają. Jak dasz radę z tym etapem to się zgłoś ponownie. :-)
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.