jst pisze: no, zależy co uważasz za "knajpę", bo za 2,50 to żubra można se w sklepie kupić a nie w knajpie ;-)
Alexander Shulgin, PiHKAL
kurak. pisze: Chodzi mi o to, ze załozylam sie z kolesiem, że wypije 33% (ruski szampan i dwa piwa) i bede dala sie przejsc prosto.
A o ile ? 8-(
Ja pamietam ze bylem gotowy robic takie zaklady o przekonanie byle sie nachlac tylko za darmo :-/
Second edit:Ruski szampan +dwa piwa,hmmm,po 3-ech godzinach powinno Ci sie udac :-D
Życie jest dziełem sztuki
A tak dla ciekawości dodam:kumpel pracował kiedyś w kopalni na śląsku ,chłopaki tam ostro walili w czasie pracy i gdy dowiadywali się ,że jest kontrol na trzeżwość to wypijali po szklanie octu.Ponoć promile nie wychodziły.Słyszał ktoś o tym?
Używkowicz pisze: Przykładowo w te wakacje walnąłem 16 browarów 0,5 byłem pijany ale jeszcze ogarniałem w miarę.Innym razem sieknąłem 1 litr wódki też bez zgona.
Litr wodki to smiertelna dawka.Chyba ze ta wodka co pijesz jest jakas okrutnie zeniona.
Zrobmy w piciu wodki zawody.....Kto dluzszego pusci pawia wygrywa!(proponuje duzo zjesc wczesniej zeby bylo czym żygać :-D )
"...nie jeden kozak zygal jak swinia na dyskotece..."
metkatynon pisze: Naprawde jestesmy dumni z ciebie..narodzil sie najwiekszy zul nikt go nie przebije w ilosci wypitego alko.
Litr wodki to smiertelna dawka.Chyba ze ta wodka co pijesz jest jakas okrutnie zeniona.
roman pisze: a no ja z kolei wypilem 2 szklanki 40% bacardi, smakowal jak gowno, wodke juz wole. chodzilem troche krzywo, wszystko fajnie a pozniej jakos tak nagle bez zadnego ostrzezenia urwal mi sie film
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.