Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Może ktoś wie czy zolpidem można w ten sam sposób spreparować do podania i.v.?

Zolpidem najlepiej sniffowac po uprzednim dokładnym rozkruszeniu tabletki (Sanwal , Stilnax itp.) efekt po wciagnieciu jest prawie rownie szybki i efektowny jak po podaniu dozylnym.
Uwaga! Użytkownik corvus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
najpierw watke do cypka igły w którym benzo było zorpuszczane w przelewasz do czystej pompki powoli zeby syf który osiadl na dnie nie wpadał nastepnie najlepiej jeszcze na kapselek wrzuć watke i znów do pompki wtedy napeno nic ci sie nie stanie no chyba ze rozpuscisz ze 3 klony 2 mg 8-(
  • 200 / 7 / 0
Daj znak jak przeżyłeś ;-) Opisz wrażenia bo sam jestem zainteresowany tematem przygotowywania benzo w tabletkach do IV.
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 61 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRAUM »
ja tylko do siebie wlewalem dozylnie brauna, biale , tabletki np morfiny ...
raz tylko tramal , aleto bylo glupie.

benzo nigdy niechce pukac.
Uwaga! Użytkownik BRAUM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
Benzo iv - fajna rzecz. Ale interesuje mnie, czy da się w ten sposób przygotować i zażyć WSZYSTKIE benzo (oprucz rozpuszczalnego w wodzie midazolamu), czy może są jakieś wyjątki?
Chodzi mi mianowicie o klorazepat i tetrazepam - w alko, wiadomo, rozpuszczą się, ale czy nie muszą zostać zapodane inną drogą, aby przejść najpierw przez metabolizm organizmu?
  • 46 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: adder »
Zolpidem rozpuszcza się w wodzie, więc nie musisz się babrać ze spirytusem, ale nie pamiętam, co tam jest w tych tabletkach (Stilnox) i czym trzeba by było to przefiltrować. W zasadzie też jestem tym zainteresowany, bo kop podobno jest wart zachodu, ale dla żył to za zdrowe nie jest.
Uwaga! Użytkownik adder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
klorazepat ROZPUSZCZA SIĘ W WODZIE. Tak samo jak midazolam. Tak więc łyżka, watka, pompka i jedziesz ;)
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2007 przez codeine, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 2 / 0
Czytałem różne opinie o podawaniu dożylnym benzodiazepin, ale jakoś nie sądziłem nigdy, żeby to było warte szprycy. Wolę łykać to jak cukierki. A zolpidem sprawdzę, bo smaku nabrałem, tylko jakieś recki muszą mi wpaść w ręce i łoooo. Chyba nie skończę do wiosny, a kończę już od grudnia. :scared:
Uwaga! Użytkownik adder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 2 / 0
Dobra, nie chcę mi się czekać na zolpidem, będę ładował z tym spirolem, chociaż to głupie. Jak teraz jest z pompkami i igłami? Wszystko sprzedają bez problemu?
  • 200 / 7 / 0
adder pisze:
Jak teraz jest z pompkami i igłami? Wszystko sprzedają bez problemu?
Potrzebna jest specjalna karta magnetyczna ze skanem siatkówki oka. :-D
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.