uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lewar »
WukaZielonaSztuka nie masz ochoty na tą lampę? bo to właśnie moja sztuka prędko sprzedam! NÓWKA!
[b][color=crimson]Reggae[/color][color=orange] And[/color][color=limegreen] Cannabis[/color][/b]
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kaczy »
@WukaZielonaSztuka mam kieskie wiadomosci te robakito prawdopodobnie sa przedziorki i niezle z nich skurVViele. Mialem z nimi do czynienia i probowalem je zabic naturalna metoda czyli spryskiwaniem woda z kwaskiem cytyrnowym ale tylko popalilem liscie rosliny a te mendy i tak przezyly. idz do leroy merlin albo innego marketu gdzie jest dobre stoisko z srodkami ochrony roslin i kup preparat na przedziorki to nie powinna byc droga impreza a przynajmniej uratujesz rosline. te srodki maja krotki okres karencji wiec nie wplyna na jakosc palenia i na pewno sie nimi nie zatrujesz.
pozdrawiam i powodzenia w walce z bestiami
kaczy
--
Pozdro dla wszystkich ogrodników:
Overgrow the Worldl!
  • 108 / 1 / 0
y0ł kaczy... spoko z tymi robalami juz niemam problemow =D ;-) a lampy niepotrzebuje... jak wczesniej wspominalem chce skonczyc naturalnymi srodkami i zobaczyc czy ta uprawa mi wyjdze ;-)
o o
 |
\__/
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
a gdzie foty ? <_<
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
yyy no wiesz mialy byc ale ten ziomek co robil fotky niewyslal mi a teraz to juz zapuzno bo roslina urosla o kilka pieterek wiec bedze musial pstryknac nowe... ale napewno ukaza sie fotky co mi wyroslo i ile tego bedze ;-)
o o
 |
\__/
  • 108 / 1 / 0
:-/ ah stala sie rzecz spodziewana... taaak myslalem ze doprowadze uprawe do konca... no tak juz topiki zaczely rozrastac... a tu masz... chcialem wyprubowac nowy nawoz :-p no i roslinka po kilku dniach "zbladla" ze tak powiem i myslalem ze trza podlac troszke mocniej woda ale po kilku dniach to samo :'( to se mysle wogole lepiej niebede podlewal... az roslina calkiem opadla i wygladala jak sflaczaly fiut na wietrze :-D wkazdym badz razie to wina duzej dawki nawozu... eh no szkoda ze te topiki sie wieksze nieporobily ale łiii tam bo zawsze cos palenia bedze i pestek na kolejne krzaczory ;-) ogolnie rzecz biorac uprawe takowa mozna by bylo doprowadzic do konca przy odrobinie rozumu i bankowo kiedys mi sie to uda !! :-p

PS. Jak smakowala i czy czepala w baniak powiem niedlugo....
o o
 |
\__/
  • 108 / 1 / 0
elo, male listki sie troszke podsuszyly ale niechcialem czekac wiec nabilem cybuch i bonio polecial no i musze powiedzec ze jak na LISC to to nawet niezle klepie a co dopiero TOPIKI... i jeszcze jedna sprawa... z tej "upadajacej roslinki" :-) odcielem pare odnozek i do wody teraz czekam az korzenie wypuszcza czyli robie poprostu klony... i tu pytanie czy klony te beda takie same jak matka ?
o o
 |
\__/
  • 155 / 1 / 0
oczywwiscie ze tak, z kwitnacej wolniej sie ukorzeni i do wody brac jest to ostatni wariant.
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: solarr »
Ukorzeniałem z kwitnacej i nie uzywałem wody ,tylko ukorzeniacza za 5 zł i wszystkie 10 klonów się ukorzeniło(zajęło im to 10 dni).Dodam że klony były wielkości zapałki :-D
Po przesłuchaniu świadków ,powstało pytanie:
-Kto to wszystko spali?
  • 108 / 1 / 0
no to ladnie juz ukorzenniam te klony od glownej matki dostalem jeszcze jakies nowe nasiona z holandzi to spox bedze tego wiecej :D i musze powiedziec ze to co ucielem i BARDZO dokladnie ususzylem to mi niezle tego wyszlo i jak dzis przeszedlem przez miasto to przy okazji zjaralo sie kilkadziesiat osob i przesto poznalem pare fajnych maniurek :-D niezle ze skunk tak ladnie klepie !! i bardzo ladnie pachnie :D bez zadnych chemikaliow wypas sie jara :D te co teraz bede mial to tez mysle ze pujdze bez bajerow i wogole coraz wiecej slonca na parapecie :D a wiec spokojnie, powoli bo sie rozpierdoli :D
o o
 |
\__/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.