Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 122 / / 0
wesele
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
Hehe :-D a ja sobie właśnie spaliłem szkiełko i zaraz ide na ślub i wesele mojej kuzynki , zobaczmymy moze po weekendzie i ja dodam jakąś "śmieszną" sytuacje z wesela, a jak nie z wesela to historie z wiaderkiem i pałami :P.
a teraz ide wskoczyć w garniaka :]

bless you
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja kiedys poszlam do kiosku nacpana speedem po fajki.wchodze i mowie poprosze lm lighty.babka sie odwraca..ja siegam do kieszeni i klade jej na blacie pieniadze...chwila zawieszki patrze na blat..i o KURWA zamiast kasy polozylam jej 1g speeda w przezroczystej torebce!-naszczescie szybko zanim sie odwrocila zdazylam podmienic na kase..trwalo tomoze kilka sekund (ta cala sytuacja)..ale mialam taka mine ze jak babka sie odwrocila juz z fajkami to spytala -czy wszystko wporzadku? :-D
pamietam jeszcze kolesia ktory poszedl poskarzyc sie policjantowi ze diler przed chwila sprzedal mu trefny towar...kretyn :nuts:
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fantazia »
Mieszkam na ostatnim 4 piętrze. Impreza u mnie w domu - konkretnie w pokoju, bo z bratem dzielę chatę. Pokój duży dla 2 osób, ale dla 17 to nie bardzo :-) . Zamotka, bo wszyscy po alko i takich tam róznych, każdy cos robi, rusza się, mota. Wreszcie, sporo po pólnocy zrobiło sie jakieś spięcie i w całym domu nie było prądu, ciemno kurwa. 20 nagrzanych osób na chacie i ciemno. Każdy taki bohater i chce grzebac przy korkach. Jednego tam jebneło, drugi zrobił sie niebieski, a prądu dalej nie ma. Ktoś tam chce rzygać, a że ciasno i ciemno to dał przez okno - z 4 piętra 8-( Ktoś jeszcze spalił jakis kabel, który walał sie po podłodze, a potem na nim spal (jak już światło wróciło) :nuts: rano miał tylko trochę popalone brwi :-D W łazience masakra, bo ogólnie to trudno jest po ciemku rzygać i trafiać do sedesu, którego nie widać. Rano jak wstałam, deptalam po czyichś głowach, a mój piękny zwykle widok z czwartego piętra śmierdział wczorajszą kolacją :-D

JAKI Z TEGO MORAŁ? NIGDY NIE KUPUJ MIESZKANIA NA CZWARTYM PIĘTRZE. BEZ BALKONU. MASAKRA.
"Nie proś nigdy! Nie skomlij jak zwierz! Bierz, ja proszę ciebie, zawsze bierz!" F. Nietzsche
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxymoron »
wchodze sobie kiedys do takiego klasycznego malego osiedlowego spozywczaka spalony okrutnie.no i do pani ekspedientki taki tekst:
- dzien dobry sa drozdowki?
- nie, nie ma.
- a co jest?
Uwaga! Użytkownik oxymoron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
[quote="oxymoron"]
wchodze sobie kiedys do takiego klasycznego malego osiedlowego spozywczaka spalony okrutnie.no i do pani ekspedientki taki tekst]
Powaliło mnie. :D
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fra ixes »
[quote="oxymoron"]
wchodze sobie kiedys do takiego klasycznego malego osiedlowego spozywczaka spalony okrutnie.no i do pani ekspedientki taki tekst]

o kurwa :-P

jedyna historia która mnie rozbawiła :-)
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
impreza z udziałem dziewczyn podczas której kolega cały wieczór kręcił z jakąś panienką.W końcu cała grupa wpadła do czyjegoś mieszkania i wszyscy się rozwaliliśmy wygodnie na wersalkach,panował dość spory tłok.Mój ziomek nawet niezauważył,że zamiast pieścić kolano swojej "ofiary podrywów" głaska po nodze innego ziomka :-D

Jeszcze inna historia.Sylwester u dziewczyny której rodzice wyszli i myślą że córcia poszła spać.Nagle o 1 w nocy nowego roku starzy wracają na chatę.
-Uciekajcie przez balkon ,bo starzy mnie zajebią!Mówi do nas nie wiadomo po co bo przecież i tak nic by się nie ukryło.
W ferworze oczywiście wylazłem przez balkon i czekam na rozwój sytuacji,stojąc na śniegu(nie miałem butów ani kurtki)
Po kilku minutach stary wychylił się z balkonu i mówi
-A ty co tu robisz?
-Ja...?? :scared: ...nic stttoję .... wycedziłem zzniębnięty
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2006 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
[quote="oxymoron"]

Ta historia bylaby jeszcze lepsza gdyby ekspedientka na koniec odpowiedziala
- "ja jestem" :-D
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
Rodzynka pisze:
oxymoron pisze:

-to poprosze sztuke
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
wisior pisze:
Rodzynka pisze:
oxymoron pisze:

-to poprosze sztuke
- na miejscu czy na wynos
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...