Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
jedyna moja psychoza to taka, że jak się nafukam to mam wrażenie że wszyscy dookoła się na mnie patrzą, przez co i ja się zawsze rozglądam na wszystkie strony.
BRAUM pisze: A Co Jak Ludzie maja psychozy bez zadnego bialego ???? To co wtedy
....JAKIES KUZWA ROZDWOJENIE JAZNI.?CZY JAK?... :scared:
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
.OSTATATNIMI CZASY OPROCZ STANDARDOW PSYCHOZ MAM COS NOWEGO....-otoz NP ROZMAWIAM ZKOLEZANKA NORMALNA GADKA...I ZA CHWILE JESTEM JUZ GDZIE INDZIEJ..NP.TANCZE W KLUBIE...TANCZE TANCZE I MOWIE JAKIES ZDANIE NP.ZAJEBISTA MUZA...POTEM SLYSZE ZDANIE-JAKA MUZA?OCZYM TY GADASZ?..SWIADOMOSC MI WRACA I OKAZUJE SIE ZE NIEJESTEM W ZADNYM KLUBIE TYLKO GADAM NADAL ZTA KOLEZANKA!..czuje sie ekstremalnie dziwnie..bo juz niewiem co jest prawda aco mi sie wydaje...najgorzej jest w sexie...kocham sie kocham a tu nagle text z mojej strony pochodzacy ze swiata w ktorym realnie niejestem np.-jak ten wyrzej ,,zajebista muza,,-i pochwili wracam i widze zdziwiona mine mojego partnera badz partnerki z ktora uprawiam sex 8-( ..i tak kilka razy wciagu takiej lozkowej sesji...dramat..
....JAKIES KUZWA ROZDWOJENIE JAZNI.?CZY JAK?... ]
Miałam identycznie jak tylko zaczynałam brać (tyle że wtedy to extremalne ilości). Kochałam się z moją ówczesną (niestety :() dziewczyną i w pewnym momencie palnęłam coś ni z gruszki ni z pietruszki, a ona nie wiedziała czy się śmiać czy płakać :p
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Cały rok byłam czysta.
W tym roku to praktycznie nic nie biorę, no to dobra, ciągi na trawi i fecie... ale to nie to samo. Feta to nie twardzioch psychiczny... Co do urojeń, to miałam jazdy, że wszyscy wiedzą i widzą, że jestem zabielona, że moja matka chce mnie zamordować (tak, noce spędzone w pokoju, zamknięta od wewnątrz i drżąca, gdy podłoga zaskrzypiała...), a także różne głosy, które zdają się coś wrzeszczeć, mówić, pouczać...To było chyba najgorsze...
Teraz... cóż, pojawiła się okazja by zaromansować na powrót z moją piękną heroiną... i, szczerze mówiąc, coraz bardziej czuję się w niej zakochana...:/
RysiuRonson pisze:co polecasz codeine ? ;]codeine pisze:Neuroleptyki trzeba jeść.BRAUM pisze: A Co Jak Ludzie maja psychozy bez zadnego bialego ???? To co wtedy
A jak ktoś ma naprawdę silne psychozy, to tylko stare, klasyczne neuroleptyki - HALOPERIDOL.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.