Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Poza tym grzyby, szczególnie te świeże, mogą się różnić między sobą zawartością psylocybiny - zawsze lepiej zaczynać od mniejszych dawek, można przecież później zwiększyć. ;-)
Wracam na forum?...
[ external image ]
[ external image ]
formula pisze: Chcesz grzyby to najlepiej je kup ale tylko od zaufanej osoby bo inni moga ci dac huj wie co. A co do jedzenia to swieze sa najlepsze standardowa dawka swiezych to 30 bo wysuszonych trzeba juz wiecej
są może jakieś zagrożenia? można np stracić kontrolę nad sobą?
przepraszam za te pytanka, lecz jak już pisałem, dopiero się grzybkami zainteresowałem.
peace ;-)
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Narkotyki niczego nie uczą. Dają jedynie wrażenie lub złudzenie
ps. mały jubileusik - to mój setny post na nowym forum :-)
Macie jakieś rady dla beginnera? Miejscówkę wybrałem - las.
Czy to odpowiednie miejsce? Ile grzybków na początek? Na pusty żołądek czy nie? Wziąć ze sobą picie? Czego można się spodziewać?
Pozdrawiam
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
Anatol pisze: W najblizszym czasie planuję zarzucić grzybki po raz pierwszy.
Macie jakieś rady dla beginnera? Miejscówkę wybrałem - las.
Czy to odpowiednie miejsce? Ile grzybków na początek? Na pusty żołądek czy nie? Wziąć ze sobą picie? Czego można się spodziewać?
Pozdrawiam
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.