Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Brawa dla Stnoki :) Pierwszy nie-offtop w tym temacie %-D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stonka »
dzieki Irka, dzięki <kłania sie> %-D
Kurwa nie wiem skąd mi sie wzięła ta Irka. Sory jesli Ci to przeszkadza ;-)
To co dzieje się teraz i po teraz
tak długo nie ma znaczenia
dopóki jutro jutra jest takie samo jak wczoraj wczoraj.

Dla Boga nie ma ludzi zbyt brudnych, zbyt poranionych czy zbyt naćpanych...
Nie ćpam...
  • 176 / 2 / 0
No co Ty, ja jestem Panna Ircia z Plebanyji, spodobało mJę się to %-D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
a chcialem tylko odgrzebac stary, niepotrzebny watek. tak dla jaj
:)
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
fajnie
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Bill, nie offtopuj.
  • 612 / 3 / 0
LOL i kto to mówi :)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
widze ze przez pol roku nabiles juz ponad 1500 postow. nie masz kolegow?
:)
  • 612 / 3 / 0
Nie. Nikt mnie nie lubi :'(
  • 176 / 2 / 0
MrClean, zaprzyjaźnij się z Billem. Szuka kolegów :]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.