Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
3cmc w miare spoko, niestety dosć krótko działa no i zwała po tych chlorach w porówniania do mmcków to masakracja :(
  • 4894 / 853 / 0
Takie same miałem odczucia, plus dochodzi masakracja nosa i żołądka. Kiedyś się dorobiłem zapalenia ucha środkowego po przerobieniu 3g 3cmc nosem. Dlatego odpuscilem chlory.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 786 / 445 / 0
Najgorszy w chlorach jest ten zajebany nos, wieczny kurwa katar. I ten tik pociągania nosem na bibie, u wszystkich userów. Jak się już długo leci to wodniste smarki wylatują z nosa i trzeba chusteczkę włożyć. Zdarzają się też latające zwijki z krwią. Byłem nawet świadkiem jak gość, który w chuj leciał na cmc chciał zajebać raje, a z nosa wyleciała mu wręcz czarna krew. Dodać do tego wiecznie bolące i podrażnione gardło i ten nosiący się smród po całym ciele niektórych sortów.

Miałem takiego zioma co miał wieczny traphaus na chacie. No kryształowa grota w chuj, impreza 24h, jak nie było opcji to wiedziałeś że tam lecą. Zawsze jak tam zachodziłem uderzał mnie ten zapach chlora, który wdarł się już chyba w ściany w tym pomieszczeniu. Nie dało się tego wywietrzyć nawet. Wyobraźcie sobie miejsce gdzie non strop wciąga w chuj ludzi cmc. W kiblu to samo, jeszcze intensywniej. Jak wodę spuściłeś też jebało
  • 9378 / 1825 / 2
22 lutego 2023murzynbialy pisze:
3cmc w miare spoko, niestety dosć krótko działa no i zwała po tych chlorach w porówniania do mmcków to masakracja :(
Ja nie odczuwałem większego zjazdu 😉
Działanie przy dobrej diecie i zeru używek typu alko to maks udało mi się 2 godziny więc oceniam spoko.
Faktycznego peaku z tych 2 godzin to było 40-50minut a reszta to puszczając euforia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 81 / 35 / 0
@serotoninowy
również zmagałem się z zapaleniem ucha, ale to jest nic w porównaniu do tego
jak męczy i kurewsko boli zapalenie zatoki szczękowej, nigdy kurwa więcej chlorów

@Stteetart
to chyba zależy od jednostki, ja po cmc miewam cięższe zjazdy,
może niekoniecznie psychiczne ale fizyczne, u mnie są bardziej dolegliwe niż po mmc,
obniżony nastrój to jest nic przy tym struciu, nie cierpię tego w chuj
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 8 / 0
23 lutego 2023bigfkinglizzy pisze:
@serotoninowy
również zmagałem się z zapaleniem ucha, ale to jest nic w porównaniu do tego
jak męczy i kurewsko boli zapalenie zatoki szczękowej, nigdy kurwa więcej chlorów

@Stteetart
to chyba zależy od jednostki, ja po cmc miewam cięższe zjazdy,
może niekoniecznie psychiczne ale fizyczne, u mnie są bardziej dolegliwe niż po mmc,
obniżony nastrój to jest nic przy tym struciu, nie cierpię tego w chuj
Odpiszesz mi wkońcu?!
  • 241 / 31 / 0
Prega na podkładkę, około 150mg i bez żadnych schiz czy dziwnych zjazdów lecisz. Podkreślając że mowa o 1g przerobionym w 2 dni z odstępami. Z fenibutem na pewno wybornie się łączy, próbował ktoś?
  • 39 / 4 / 0
@serotoninowy
W ogóle opowiesz coś więcej na temat czemu ludzie nazywają 3cmc i 4cmc chlorami a 3mmc i 4mmc już nie? Nie rozumiem tego ani nie potrafię znaleźć na to odpowiedzi, z góry dzięki!
  • 4894 / 853 / 0
@Amon19 Na prawdę? %-D no opowiem jak nie możesz znaleźć...

W skrócie 3cmc to 3 chlorometkatynon, 4cmc to 4 chlorometkatynon. A 3mmc i 4mmc to 3 metylometkatynon itd.

Dlatego chlory, bo w 3cmc na pozycji 3 przy benzynie jest podstawiony chlor. A w 4cmc na pozycji 4.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9378 / 1825 / 2
23 lutego 2023Tseno pisze:
Prega na podkładkę, około 150mg i bez żadnych schiz czy dziwnych zjazdów lecisz. Podkreślając że mowa o 1g przerobionym w 2 dni z odstępami. Z fenibutem na pewno wybornie się łączy, próbował ktoś?
Przecież miksy z GABA-ergikami to samobójstwo. Temat przerabiany od lat.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.