Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
ps. Korzystajac z okazji chcialbym jeszcze zapytac o jedna rzecz.
Zetknalem sie jeszcze z polecanymi srodkami : 1.NZT (Oczywiscie wiem ,ze nie bede postacia z filmu ,ale przydalaby mi sie glownie motywacja) NZT Limitless
Wielkość opakowania: 30 kapsułek
Porcja jednorazowa: 1 kapsułka
Ilość porcji w opakowaniu: 30
Wartość odżywcza: w 1 kapsułce zawartość %ZDS
N-acetyl-L-tyrozyna 250 mg **
Acetyl-L-Karnityna 200 mg **
alfa-GPC 150 mg **
Modafinil 100 mg **
Noopept 20 mg **
Witamina E 10 mg **
Piperyna 95% 10 mg **
2.Produkt noopept .
3. Phenibut - te produkty byly polecane ,aczkolwiek jestem laikiem i chcialbym spytac czy sa dobre czy wczesniej podany mix bedzie najrozsadniejszy. Pozdrawiam
  • 3406 / 534 / 0
swissherbal, allchemy, allegro.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1151 / 230 / 7
Fenetylamina pisze:
Hmm... 5-HTP sobie daruj, bo zaburzysz produkcję dopaminy. Kup tyrozynę, fenylopiracetam, L-teaninę i cholinę.Na początek starczy.
CDP-cholinę zamiast choliny. Droższa ale lepiej naprawia mózg bo upreguluje receptory dopaminowe.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 849 / 289 / 0
Głównie autoreceptory D2, które zmniejszają wyrzut dopaminy co skutkuje wzrostem samokontroli (latwiej jest powiedzieć "nie" i "tak" wg własnej woli), ale czy poprawia jakoś f. poznawcze to nie wiem.

@GVT
miks dosyć dobry ale wyjebałbym ten fanibut.
Za to dodałbym jakiegoś antagonistę rec. nikotynowych (choćby DXM w małej dawce), bo dobrze naprawiają pamięć po jaraniu; i kurkumę, która jest odwrotnym antagonistą rec. CB1 naprawiającym ten układ i prawie cały jego downstream. Do tego uzupełnianie minerałów w postaci soli potasowej i kakao.
  • 37 / 1 / 0
Sam myślałem o noopecie. fenibut to zbrodnia, ale i tak jeszcze kiedyś kupię :-p
"... przeszłość tworzyli mężczyźni, ale przyszłość tworzą Kobiety... "

CH3-CH2-OH
  • 2278 / 278 / 3
fenibut to agonista GABA-b, w dodatku, jak wszystko, co działa na te receptory, szybko uzależnia. W niczym nie pomaga. Nie ma własności regenerujących mózg.

Noopept jest taki sobie, jeżeli chodzi o naprawę organizmu. Z nootropów to już nawet piracetam w dawkach 5 g/ dzień jest lepszy. Szybsza równowaga. Jest wiele nootropów, którymi warto się zintegeresować. Sunifiram, aniracetam czy zawsze przeze mnie polecany fenylopiracetam, bo po prostu nie ma lepszej substancji do naprawy mózgu.

@up, odwrotnym agonistą, nie ma odwrotnego antagonisty.;)
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 37 / 1 / 0
Czy fenylopiracetam ma jakiś "potencjał uzależniający"? Opinie od fawna czytam dobre.
"... przeszłość tworzyli mężczyźni, ale przyszłość tworzą Kobiety... "

CH3-CH2-OH
  • 849 / 289 / 0
Tak, dokładnie. Ah, ten stymulantowy pośpiech
  • 2 / / 0
Witam, od dłuższego czasu borykam się z chronicznym zmęczeniem, które nie daje normalnie funkcjonować w dzień. Jedynie późnym wieczorem jest poprawa i dostaję kopa energii na tyle by trochę się pouczyć i nadrobić zaległości. W dzień po prostu nie myślę, potrafię usiąść i patrzeć się w pustą przestrzeń dopiero wieczorem myśli same tłoczą się do głowy lecz energii nadal brak by je racjonalnie pozbierać. Jest to trochę męczące. Za dnia chodzę jak trup, najchętniej bym nie wstawał z łóżka. Po południu drzemka obowiązkowa inaczej rozdrażnienie i zmęczenie daje się na tyle we znaki, że zawieszam się przy prostych czynnościach. Odczucia? Ciężkie powieki, ciężka głowa, mgła w mózgu. Kawa jedynie co daje to palpitacje serca i nieprzyjemne uczucie w żołądku. Czasami z rana ulgę przynosi wywoływanie ziewania ale to jedynie na minutę może dwie. Regularnie chodzę na siłownie także ruchu mi nie brakuje. Znacie jakieś ciekawe mieszanki, które by postawiły mnie na nogi i pozwoliły wrócić do życia w dzień? pseudoefedryna działa na mnie bardzo dobrze, ale brać tego dzień w dzień się nie da. Próbowałem też noopeptu, żadnej poprawy nie odczułem. Pozdrawiam
  • 70 / 9 / 0
Skądś to znam. U mnie przyczyną było wyczerpanie nadnerczy/problem z kortyzolem. Przede wszystkim radzę zadbać o higienę snu, odstawić wszelkie stymulanty (parę pierwszych dni, a może i miesiąc to nie lada tortura) i uzbroić się w cierpliwość oraz wytrwałość.
Myślisz, że jak nie robisz nic, to nie robisz nic złego?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.