25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
https://pulsmedycyny.pl/ograniczenia-w- ... ji-1222884
Czy to znaczy ze po 14 dniach konsultacji spolecznych, online juz tych 6 substancji nie ogarniemy? Czy jest jeszcze jakis okres przejsciowy? Nawet glupia dorete na plecy bedzie trzeba osobiscie zalatwiac..
historia właśnie zatacza koło, podobny scenariusz był 15 lat temu z dopkami - jaki był tego efekt to już sami oceńcie
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Chociaż tak jak w przypadku RC po banie tak i tu - wzrosną ceny. Być może znacznie.
Myślicie, że przez te 14 dni lekarze będą normalnie wypisywać recki na wspomniane substancje, czy już będą mieli kisiel? Ciekawe, że na liście nie ma DHC, a jest tapentadol.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Jakaś mądra głowa mogłaby się wypowiedzieć co do tego ile realnie zostało czasu przed wprowadzeniem tych zmian w życie? Tj. Po tych 14 dniach ile jeszcze czasu zanim to wprowadzą? Ktoś kto się zna na prawodastwie pisać
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.