Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 7 / 0
Na samej Miprocynie odczuwalne maksymalne rozleniwienie, wgniecenie w sofę z jakąś tam nutką psychodeli. Mglisty obraz, brak siły na cokolwiek.
DCK w dawce po 40mg całkowicie wyłączyło nam 60mg 4-HO-MIPT, na moment trwania pierwszego. Później powrót do lenistwa.

Nie zmienia to faktu, że nocka przyjemna.
Przebieżka przez Bass Astral, Wagnera czy Beethovena, zakończona na "Stowarzyszeniu umarłych poetów".
Energia kosztuje.
  • 916 / 171 / 0
Jestem na diazepamie, 30mg to średnio. O ile zwiększyć dawkę by benzo nie przeszkadzało?

Lub ile nie brać diazepamu, choć wole zwiększanie dawek.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 5396 / 967 / 0
Ja bym wziął 40-45mg jak po 30mg jest średnio. Powinno Cię zadowolić.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 3651 / 999 / 2
13 stycznia 2018endother pisze:
Jestem na diazepamie, 30mg to średnio. O ile zwiększyć dawkę by benzo nie przeszkadzało?

Do 50-60mg. Diazepam będzie zniekształcał psychodelę, ale przy takiej dawce benzo pomoże Ci ogarnąć tripa.
sky is the limit
  • 8103 / 914 / 0
13 stycznia 2018endother pisze:

Diazepam bierz tylko w przypadku bad tripa, krzywych faz.4-HO-MiPT wez w dawce 40 mg - 50 mg.Bedzie wystarczajaco.PAMIETAJ ZAWSZE MASZ BENZO ! ;]
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 70 / 7 / 0
Kurde Chlopaki walilem wczoraj okolo 45-50mg i znowu nic takiego ostatnio tydzien temu 30mg.... na błazeri te sloje drewna mi wibrowaly troche jakby chcialy sie ruszyc a niemogly i jak pisalem smsy to jakbym mial wodny ekran smiesznie sie pisalo ale nic poza tym ogolnie kompletne zero do 20mg mahometa wtedy to wszysgko sie ruszalo miliony mysli porozumiewanie sie telepatycznie jakies mega emocjonalne schematy pare krokor i juz sie czules jakbysbyl w zupelnie innym miejscu... a po prawie 50mg homipta nic z tych rzeczy troche kolorow na pol godziny i tyle... o co kur.. chodzi mam lipny towar czy co?? Wy macie jakies wieksze jazdy po homipcie? Np wyrazne falowanie i oddychanie otoczenia??? Albo znacie cos lepszego od homipta podobnego do mahometa?? Help

offtopic - surv
  • 119 / 5 / 0
Wzialem 30mg ho mipta sort na 99% dobry od dobrego vendora ale nie dzialalo nic.moze dlatego ze wzialem neuroleptyk amisulpryd. Co ciekawe 1p lsd dzialal na galowo z innym neurolem kwetiapina w ogromnej dawce :/ wiecie co jest grane?
  • 2897 / 619 / 10
Amisulpryd nie ma powiązania z receptorami serotoninowymi, z kolei kwetiapina jest ich antagonistą, więc to kwetiapina powinna zbić psychodelik.
Podejrzewam lewy sort mipro.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 13 / / 0
Najcudowniejsze tripy psychodeliczne odbywam na tryptaminach. Ostatniego razu, wciągnięte donosowo około 40mg, wydzielone z samarki która ważyła 120mg. Podzieliłam na 3części, wydawały się równe :D Kosmos, galaktyka i tym podobne. Inne narkotyki mogłyby nie istnieć.
Uwaga! Użytkownik vagina jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
Miałem 2 tripy na podobnej dawce ale różniły się od siebie. Jeden bez koniczyny wśród przyrody i typowe grzybowe oddychanie, fraktale itd, ale odrazu po peaku załączyły się lęki i dość długo trzymały. Pamiętam że byłem ustawiony z panną po 8h i idąc do niej nadal czułem siędziwnie, spotkałem znajomego i unikałem rozmowy z nim. Pisaliście żeby wypić piwo, może to był błąd że tego nie zrobiłem. Drugi trip: wieczorem na kanapie ale z koniczyną, mega bodyload ale się położyłem i się zaczęło. Po 2h wstajemy z kumplem, on nadal widzi jakies wzory itp a ja nic . mega trzeźwość jedynie lęk ale to taki tyci, wychodząc z nim nazewnątrz czułem ogromną statyczność wszystkiego, uczucie jakby czas się zatrzymał, potem wróciłem i nawet zeszyty przepisywałem bo taka fajna stymulacja, zbiłem ostatecznie mocną melisą i piwkiem i zasnąłem.
MIał też ktoś tak odmienne tripy jeśli chodzi o działanie? Czy to mogło być spowodowane tygodniową tolerancją? niskim poziomem serotoniny? receptorami MAO?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.