Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Słyszałem że po innych ketonach też to występuje.
Miałem już jakiś czas o to zapytac. Jeśli temat już gdzieś jest to proszę o przekierowanie i info z @Retrowirus
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ale szczerze? nie wiem czy baklofen w dawce 75mg miał tutaj wpływ, zażywam go codziennie w różnych porcjach dziś poszła taka.
- Efekty opisałbym jako wyraźna poprawa nastroju, klarowność myśli, libido spore mimo chwilowej impotencji. Odbiór muzyki świetny, co jakiś czas przechodzą mnie miłe ciarki. Stymulacji praktycznie zero, praktycznie nienachalna chociaz oczywiście zebrać się do czegokolwiek oczywiście łatwiej. Chyba wszystko co póki co dostrzegłem.
Największy błąd na pewno zrobiłem nie pijąc tego na raz tylko najpierw większa połowa, potem mniejsza. Zrobiłem z 10 tab apselanu.
Czyli w zasadzie większość książkowa z "objawów" Próbowałem kiedyś we śnie również 3cmc (a w tamtej chwili od miesiąca zero stimów) działało dużo wyraźniej, mocniej, szybciej, chociaz wiadomo to sie jadło przez nosek. Podsumowując, na pewno ponowie eksperyment w kolejnym śnie.
Dopaminowy RUSH murowany,
( przy odp przeprowadzonej reakcji. )
Na podstawie dawek PE z Apselanu:
- 8-10 tabletek - bardzo lajtowy wjazd, nienachalna stymulacja, muzyka Si, Libido w Górę, klarownośc myśli, empatia ... coś dla nowicjuszy
- 12 tabletek ... standardowo używana dawka ... w połączeniu z "triplorydyną" z acataru daje dośc konkretną stymulacje w tle, dobre do wyjścia w miasto oraz efekty j.w
- 15 tabletek - tu przeskakujemy z dawkowaniem standardowym, receptory dopaminowe dostają TEGO CZEGOŚ, libido "grubo" w górę, empatia x10, dotyk jest nieziemski w tym i odczuwanie muzyki, chcesz więcej...głośniej, mocniej... jeśli ktoś korzysta z Acataru to stymulacja triplorydyny może ( aczkolwiek nie musi ) sie spodobać ... mnie podchodziła, robiła overflow w głowie z dopaminowego "ujebania"... coś jak kofeina w cocacoli...
- 21 tabletek ( bezpieczny przepis niebawem ) ... kot w całej okazałości, empatia - czujesz, że wyrwiesz każda Pannę na imprezie nawet tą która Ci sie nie podoba, Libido - zwierzece, stim... do ogarnięcia , póki nie zejdzie dopaminowa faza ;) wiele osób może się zdziwić, zwł tych które o siebie nie dbaję i o kardio...
NIE POLECAM PRZEKRACZANIE 15 TABLET DLA OSÓB Z PROBLEMAMI SERCOWYMI
oraz dla tych, którzy nie potrafią ogarnąć zjazdu...
testowałem z 24/28/32... a nawet 35 tabletkami...uwierzcie mi... było grubo i miło tego nie wspominam. Stymulacja PE zabija wszystko ... nieby chcesz sie oddać "out of control" ale stim nie pozwala i walczysz z ciśnieniem... nie polecam wchodzić powyżej 21 tabletek.
@DuchPL te same pytanie leci do Ciebie Duchu.
Polecana dawka według mnie to nie więcej niż 6 tabletek dla osoby bez tolerancji.
@Retrowirus takie uchodzenie ejakulatu to norma nawet dla nie biorących nawet raz na rok bieda ketonów czyli np. mnie.
dla mnie - dawka poniżej 8 tabl nie ma kompletnie sensu, jak mocniejsza kawa, kompletnie nie czuje "klimatu"
bezpieczna dawka to 8-10 tabletek ( Apselanu bez triplorydyny w tle )
działanie triplorydyny może wielu nowicjuszy zniechęcić do "zabawy" zwł na zjeździe.
nie polecam
Ktoś tutaj wreszcie opisze jak ma wyglądać poprawne utlenianie pseudoefedryny? Doktor Dariusz Zuba już to połowicznie opisał w swoim PDF który zniknął z forensic science (ten pdf ze słynnym ocetem ze spożywczaka i wyszła mu wydajność 24,5%, robił metodą z octem na ciepło)
Ja wątpie Duchu żebyś ty tutaj podawał dawki dla osoby bez toleracji i ciekawie o jakiej wadze jeszcze żebym mógł to przeliczyć na mg/kg tak jest jest w PDF u Dariusza Zuba. Podał on tam dawkę 0,2-1.0 mg/kg masy ciała, czyli te 360mg pseudoefedryny myślę że mieści się w granicach dla typowego kowalskiego w zależności od wagi, i uwzględniając straty w utlenianiu pseudoefedryny.
Swoją drogą jaki jest poprawny zapis tej substancji chemicznej? metkatynon czy metylokatynon - te drugie jest na polskiej wikipedii.
Tylko uwaga bo bardzo uzależnia.
... zrób na ciepło ... zapodaj
... zrób na zimno ... zapodaj
Sam ocet, o którym wspominasz nie jest tu bez powodu i samo to już powinno dac do myślenia pełni dwie fukcje:
- pierwsza - daje odp. środowisko dla reakcji - nadaje tej reakcji środowisko kwaśne, gdzie sam metylokatynon jest mocno zasadowy
- druga - katalizatora reakcji - reakcja jest egzotermiczna, podczas tego procesu wydziela się dużo benzaldehydu, a im więcej benzaldehydu tym mniej wydajna reakcja ( mniej samego efedronu w efedronie ).
Siłą logiki pomyśl, dlaczego reakcja "na zimno" jest po prostu wydajniejsza.
Trucie się benzaldehydem to jest jedna z przyczyn lewych zjazdów itp nieprzyjemności podczas stosowania efedronu.
Zły dobór reagentów, w tym triploridyna w reakcji.
Zła temperatura reakcji
Zła filtracja masy tabletkowej
Nieprawidłowe mieszanie ( każde mieszanie przyśpiesza reakcje, a nie po to robimy ją na zimno )
Wszystko ma wpływ na produkt końcowy.
...chcesz wydajnego "kota" postaraj się, wtedy zrozumiesz jego magię. A takie smyranie pseudoefki wydaje mi sie bez sensu, bo wiele osób cos czuję, że po prostu ma bombe głównie poprzez przyjęcie zbyt dużej ilosci tego "magicznego do tego nieprzereagowanego" składnika.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/177-284139.jpg)
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów
Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/fabrykaklefedronu.jpg)
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim
W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/175-284921000.jpg)
Wpadli w trakcie transakcji
Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.