Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ale ogólnie czuć moc? Bo kupiłem ten puder ze Swiss to średni jest jak dla mnie
  • 24 / 3 / 0
A próbował ktoś ten USA SUPPLE ? Cena fajna, może "cicha woda brzegi rwie" hmm. Próbowałem już ekstrakty, Szwajcara , rave, sns pils , a ciekawi mnie właśnie to teraz ;) ktoś coś na ten temat ?
  • 512 / 57 / 0
Ja mam sporo tego krysztalowego ale sie przerzucilem na backlo, kurde te zjazdy po backlo u mnie sa lagodniejsze niz po fenibucie.
Moze tez wina homotauryny ktora dziala lepiej z backlo niz fenim.
  • 24 / 3 / 0
Zamówiłem to i jestem jednak i mile zaskoczony spodziewałem się czegoś Ala rava czyli puder a tu kryształy i mega mocny smak za takie pieniądze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2022 przez Davvid19922, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 241 / 32 / 0
o prosze, a jak dzialanie oceniasz, jest wyrazna roznica miedzy pudrem a krisem?
  • 24 / 3 / 0
Zdecydowanie lepszy od rave na przykład. Zdecydowanie chyba najlepszy jaki udało mi się kupić ;) śmiało polecam. Nie tracić siana na Szwajcara jednak . Testowałem wszystkie dostępne feni prócz rava w białym opakowaniu tej tańszej wersji
  • 512 / 57 / 0
o tym mowilem zeby zamawiac :P
  • 1448 / 90 / 2
Ktoś coś Psychofarm PHENI-Z?

Edit:
Dobra pewnie shit, ostatnio brałem Raveng od tego sprzedawcy i słabo robił, ale kumpel mówił, że ten Ravnge mu podchodzi.

Dałoby radę ze wschodu nabyć jakieś farmaceutyki tego, skoro cena i tak jest kuriozalna?

I dla czego tego jest tak mały wybór i zwykli stacjonarni polscy Vendorzy odżywek nie chcą wchodzić w tą substancję.Drogie to kurła, a powino być w cenie kofeiny.Ps gdzie jest kurła koko.
action movie:gun:
  • 512 / 57 / 0
Zamow tego wrzucil david, jest legitny.
  • 16 / 1 / 0
Siemka Mordeczki,

weźcie mi napiszcie co kupiliście ostatnio działającego i po ile?
?(x)caps - ?cena - ?firma
?(x)gram - ?cena - ?firma

?kryształ - ?proch

albo zróbmy ogólno-tematowe zestawienie :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.