Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Tak czytając te wszystkie posty (szczególnie oxana) o fentanylu az mi ślinka cieknie ,szkoda ze mam dostep tylko do oksykodonu,brauna i w sezonie do opium bo 2 razy kupując plastry 50 ug trafilem na przeterminowane nie kopiace plasterki ;(
  • 153 / / 0
fent jednak to fent ... jak dobrze rozłożysz dawki to można fajnie nasycić sobie organizm . Jestem z tych co jednak nie lubują się w wejściu .
Chciałbym dowiedzieć się jak u was wygląda podanie, czy wszyscy walą fenta w instalacje czy może ktoś go ssie gryzie żuje, pali ?

Ja mimo że bezpieczniej sie czuje jak go zjem to jednak wole fkanau :)

pozdrawiam strat.

ps. najgorzej jak sie źródło urwie.
  • 953 / 4 / 0
NotEvenTwice go palił.
teraz nie da się palić plastrów z tego, co kojarzę, bo już nie ma żelowych.

żuć można, ale dostępność oralnie / przez błony śluzowe jest rzędu 30% z tego, co kojarzę, więc straszne marnotrawstwo.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 545 / 8 / 0
A fent daje w ogóle jakiś wjazd i.v. ? Wydaje mi się że to spore ryzyko.
  • 953 / 4 / 0
nie, nie ma wjazdu.
ryzyko spore, dlatego podajesz baaardzo powoli.
małą część, czekasz 5 minut, następną i tak do momentu, gdy efekt Cię zadowala.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 545 / 8 / 0
Jednak wolę nie próbować. Plaster naklejony tez robi swoje. (Tak naklejam !!! Szok, plastry marnuję %-D )
  • 153 / / 0
przysyłaj mi odpadki :D
  • 545 / 8 / 0
Odpadki żuję sam. Raz o mało nie zszedłem od żucia zużytego plastra. Więc takie zużyte plastry też się nadają. Chociaż miałbym spore opory przed żuciem plastra odklejonego z tyłka jakiejś staruszki, znalezionego gdzieś w szpitalnym śmietniku. %-D Chociaż czego to się czasem nie robi, żeby się naćpać. ;)
  • 475 / 17 / 0
Zgadzam sie z oxan-em. Kazdy wali to, co mu pasuje. Ja tez wole fentasia , zamiast np. herki , lub browna. Nic mnie tak nie rozluznia i nie uspokaja jak plasterek . Zawsze wkladam do japy i trzymam jakies 40 min.(moze i marnotrawstwo , ale ja nie daje po kablach ). Wejscia moze nie ma , ale za to potem stan jaki osiagam :yay: mmmmm . Takze dla mnie pan F ,to niekwestionowany KROL wsrod "syntetycznych " opiodow. Peace :-)
  • 880 / 23 / 0
No jasne! nie ma co dyskutować, bo to jest lepsze co kto bardziej lubi! Ja tylko byłem zdziwiony że dobry brąz robi taki "mocny" wiazd, ale teraz sobie myśle że jak ktoś jest przyzwyczajony fo0 syntetycznego fenta, który właściwie nie wywołuje reakcji histmaminowej to może tak działać OPIAT....

Sam się mocno zdziwiłem pewnego razu, gdy nie mogłem kupić maku na PST i musiałem przywalić kody... kiedyś robiłem antka z 5-6 paczek, a nawet waliłem iv kode wyekstrachowanę z ultracodu(ma dużo więcej kody w stosunku do para syfu względem antka; 30mg na 500mg parasyfu) i było zupełnie na luzie, a jak wtedy po ciągu na PST walnąłem 3 czy 4 paczki to reakcja histaminowa spowodowała że chciałem obrać się ze skóry.... :emo: Szczęście że miałem jakąś antyhistamine to pogryzłem i dosyć szybko zadziałała naszczęście... Potem jeszcze kilka razy wrzucałem kode zamaist PST czy brauna i zawsze musiałem ratować się sntyhistaminą.... :/

Tu może być podobny mechanizm, dawka potrzebna duża, bo tolerka wyrobiona na cyzm innym a ciało nieprzyzwyczajone do takiej reakcji histaminowej... Pewni jakbyś Oxan trochę poćpał tego brauna to by było lepiej ? :-p
Nie ćpiej bo skiśniesz!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.