Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1960 / 205 / 0
Bo na pewno średnio wierzę, że te 100mg Eti kosztuje 30zł i jest 100% jakości. Więcej niż 50% bym tym sortom nie dał.

Dlatego zawsze po teście ładuje do oporu i sprawdzam moc %-D

Ten klon w pigułkach chyba działa :D

Chętnie bym poznał namiary na klona w prochu.
Take DXM and Be Happy
  • 904 / 175 / 0
22 kwietnia 2018Demis pisze:
Nie wszystko łatwo w prochu dostać. W prochu też nie masz gwarancji. Czasem piguły są lepsze od prochu. Nie raz pigułki Eti (drogie) porobiły mnie lepiej od prochu. I tak nigdy nie wiemy co kupujemy.
Tabsy moga być "lepsze" bo vendorowi wyszła taka "bogata" partia testowa (deklaracja, ze siedzi w nich 2mg a jest 2.5- i już się będziesz spuszczał ze szczęścia bo klepie) żeby klient się napalił. Chuj mnie to obchodzi co jest lepsze, czy tam wydajniejsze. Chcę mieć kontrolę nad tym ile biorę. Po zrobieniu roztworu taką możliwość mam. Nawet jeżeli w tym prochu jest tylko połowa benzo, a reszta to cygański gruz, to i tak wolę mieć proch. Daje mi to możliwość doboru odpowiedniej dawki. I pierdolę rosyjską ruletkę. Kiedyś może się na tabsach przejedziesz to zrozumiesz.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1960 / 205 / 0
Już nie raz się przejechałem, gdzie film mi się urwał po pigułach. Rozumiem Twój tok rozumowania i się z nim zgadzam. Mówię też o kilku innych sprawach jak chociaż to, że piguły są poręczniejsze i na pewno lepsze dla "świerzaka". Mi osobiście mimo wszystko żadna piguła o zerowej i mega dużej mocy w jednej paczce się nie trafiła. Jaki był sort, takie były piguły.
Take DXM and Be Happy
  • 65 / 5 / 0
Jesli 2mg prawdziwego klona dają idealny stan to w ile celować z rc?
  • 106 / 7 / 0
0,5 klonazolamu porobiło mnie bardziej niż 2mg klonazepamu. Do tego stopnia, że miałem problemy z błędnikiem. Wiadomo, że dawkowanie różni sie w zależności od organizmu, ale na pierwszy raz polecam nie przekraczać 0,5.
  • 837 / 78 / 0
0,5 klonazolamu w białych dużych pigułkach pod język daje mi świetny relaksacyjny, lekko euforyczny stan i bardzo mocne zniesienie lęków. Nie ma takiej mocy jak pierwsze sorty, ale mi to odpowiada, a i tak uważam te dzisiejsze za jedno z lepszych benzo.
Na pewno lepsze niż klonazepam (#NIEPOPULARNAOPINIA). Od alpry gorsze :cheesy: .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 65 / 5 / 0
0.5 mg klonozolanu to istny szatan (pamietam jak juz mi sie zamykaly oczy a godzine później jeszcze gadalem z dziewczyną ) moze troszeczkę gorszy od orginału ale moc ma ogromną i jeszcze cały następny dzień działa. Mi bardziej przypomina lorafen . ( moja bardzo obiektywna opinnia)
  • 3112 / 1069 / 0
świetny ten klonazolam. choc wg mnie nie tak dobry jak klasyczny jego brat z apteki.

a ja sobie leże na 1 mg klona, 100 trazodonu i 20mg hydroksyzyny i jestt bajka
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 71 / / 0
Jak idę do apteki po glikol do rozcieńczenia clonazolamu, to co mowię? Po prostu "Poproszę glikol"?
A jak aptekarka zapyta: "Jaki glikol"? No to jaki?
Czy nie zapyta, bo jest 1 glikol apteczny??

[szukalem i nie znalazlem odpowiedzi na te pytania]
  • 502 / 42 / 0
[mention]SpaceCowboy[/mention] glikol propylenowy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.