dodaje ze stosuje bunondol 0.4mg, wiec to nie sa tez jakos bardzo antagonistyczne dawki, ale np. kodeine wczoraj probowalem wrzucic i jedynie wyrzut histaminy i podobnie bylo kiedys z majka ze czulem tylko fizyczny wjazd i zero dzialania, ale oxy zawsze dawalo rade na bunondolu. Jakiś wyjatątkowy jestem?
---------------------------------
widziałem sie z kumplem który tez leci oxy i potwierdza jak ja, ze buprenorfina(tez w niewielkich dawkach) nie koliduje z braniem oxy.
Scalono. taurinnn
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Zażywam oksykodon per os, jestem w ciągu, posiadam już pewną tolerancję, magia w dużym stopniu osłabła – oksykodon działa na mnie krócej niż na osobę bez tolerancji. Przynajmniej odczuwalnie.
Przykładowo:
Zażyłem 50mg oksykodonu oralnie o godzinie 14:001 po ilu godzinach mogę spokojnie znowu zjeść 50mg, nie martwiąc się o to, że dawki się skumulują?
1 – konkretna godzina jest tutaj, raczej, bez znaczenia, podałem ją w celu łatwiejszego zobrazowania sytuacji
04 grudnia 2018MrRabbit pisze: Przerabial ktoś oxydolor na iv 80 mg i 40 mg ? Czy 40 mg przerabia się tak samo beznadziejnie? Znajomy mi mówił że niby 40 są lepsze do przerabiania ale jestem źle nastawiona do oxydolorow ogólnie i nie bardzo wiem co zrobić.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.