Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Kurde, mogłem odczekać dłużej, miałbym na potem, bo najpierw wziałem 100mg. Jest euforia, ale i lęk, serducho troche boli.

Edit: euforia spada, a lęk sie nasila. Ide do apteki zmieżyć ciśnienie, jak coś to mam alpre i metocard.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 117 / 0
Wjebałeś 1,3g 4-CMC na raz?

:) Kurwa.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Tak, cos moze sie stac? Mam cisnienie 150/100 puls 79., wziałem dwa metokardy, w aptece nie chcieli dac tabletki captoprliu, a słyszalem ze daja w takich sytuacjach.: <
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 117 / 0
Czekaj aż ci przejdzie. Wygląda na to, że przeżyjesz.
jesteś debilem, tego się kurwa tyle nie ćpa.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
To przez tą moją niecierpliwość. Najpierw wsypałem do napoju troche, odczekałem 15 min, nie działało to wjebałem wszystko. Czemu tyle tego sie nie ćpa? Bo pikawa wysiądzie, czy jak? A i co to jest te 4cec co mi dali w gratisie? 0.33g tyle moge wziąć naraz?
  • 1141 / 117 / 0
Zdychasz po jednym ketonie i chcesz brac drugi (chujowszy) ?
Poczekaj aż ci przejdzie i sobie to 0,3 wrzuć, nie powinno ci się nic stać.
  • 570 / 4 / 0
No dobra, ale jak to działa?
  • 1141 / 117 / 0
Nie działa XD
Jak na Ciebie podziała jakoś to opowiedz nam o tym.
  • 570 / 4 / 0
Ok spoko: >
  • 280 / 20 / 0
cec jak najbardziej działa, tylko subtelniej niż cmc :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.