Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / 1 / 0
Znowu niedawno przegiołem z pente,10g zakupione w promo wrzucane na oko w chuj za duzej ilosci. Psychodela sie wlaczyla po parunastu godzinach połozyłem sie do łozka i zjadłem jeszce spora porcje. Chaluny w chuj pare godzin a po zejsciu substancji problemy z koordynacja wyjebanie w kosmos i zawroty głowy.
Ostatni mój raz z pente slubuje :wall:
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 606 / 8 / 0
Wykminiłem sobie ostatnio taką rzecz i mam pytanie do obeznanych:

Mam cholernie niskie ciśnienie rano. Wstaję blady jak trup i zanim fizycznie (bo główka pracuje od rana, o śniadania dbam zawsze) się rozbudzę to muszę zaprawić się kawą, której od jakiegoś czasu nie mogę pić

jako że lubię sniffnąć sobie dobrej tabaki pomyślałem nad dodaniem do niej 350mg pente na 10g tabaki (stary dobry gawrit apricot). Docelowo każda działka dawałaby 5-15mg penta plus odświeżenie z samej tabaki. Jest sens bawienia się w coś takiego? Z EPH próbowałem i było ok, ale wolałbym coś mniej niszczącego śluzówkę. Ma to sens jako rozbudzacz zamiast kawy? (fajek nie palę, mocne herbaty też odpadają)
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 247 / 1 / 0
Weź pod uwagę, że tabaka nie jest do końca szczelnie zamknięta. Może się wydawać, że jest ale kiedyś sam wrzuciłem kilka g. ethcata do opakowania z tabaki red bull żeby móc zapodawać w pracy i ethcat dosłownie po 2 godzinach zrobił się żółty i lepiący.
  • 182 / 4 / 0
Nie wiesz gdzie trzymać?

Flakonik plastikowy (dostałem do nasion marihuany)
Okrągłe pudełeczko wymiary 3cm x 1cm, dostałem w tym Fake koks od ratsów.
Plastikowy słoiczek od farbek, bardzo miniaturowe i bardzo szczelne.

Tak, nie lubie fotek :D A wszystko w.w dostaniecie gdziekolwiek jak poszukacie w internetach.

Co do wytrzymalości penta:

Ostatnio, w poszewce od poduszki znalazłem bonus gram pena w fotce, nie wiem w jakim byłem rałszu że go tam schowałem, w każdym razie kryształ miałem ostatni raz jakieś 5tygodni temu.
Moc była jak na wejściu, a przeleżał w zwykłej fotce jakieś 5tygodni :D
Także nie pierdolcie się z tymi szczelnymi zamknięciami.
  • 1888 / 422 / 4
miejsce:
chłodne ( nie zamrażalka i nie lodówka ), - optymalna temperatura wg. mnie to przedział pomiędzy +5stC do +15stC
suche ( nie piwnica, nie strych ani nie gdzieś blisko rur kanalizacyjnych za ścianą u babci )
zaciemnione ( dosłownie lub całkowity brak światła )
nie w woreczku! - jakby to nazwać - owa substancja nie lubi się "dusić".
Ja polecam "zwykłą kartkę z bloku rysunkowego, z ryzy do drukarki itp"

takie rzeczy czy to pente czy to 3mmc, mef itp krystaliczne formy trzymać wł. w takich miejscach nie powinno im się stać nic nadzwyczajnego

-
DXM
  • 120 / 1 / 0
Staje po tym pała i ogólnie jak z seksem %-D
z beta ketonów tylko metkata spore ilości swego czasu ciskałem rozumiem tolerancja jakaś tam będzie?
i tą pente w sumie bym sprawdził :gun: jeszcze nie waliłem jej ani razu więc na 1 raz ile 100mg 200? no i czas działania jeżeli można sry ale śpieszy mi się na szybko piszę więc nie szukam :-D
z góry dzięki
  • 597 / 2 / 0
@ Philipos
Nie pamiętam jaki jest ten gawith, ze 2 lata nie miałem styczności z tabaką. Ale rzecz w tym, że jeśli już chcesz tak to robić to tylko z suchą i sypką, mocno mieloną tabaką, inaczej masz nikłe szanse żeby to dobrze wymieszać i skończysz raz waląc 5mg pente a raz 30. Poza tym imo pentedron się zupełnie do tego nie nadaje. Jeśli chcesz zużyć w ten sposób to co masz bo jest akurat pod ręką to ja bym po prostu rozpuszczał rano w wodzie i wypił ilość która Cię interesuje. Problem w tym, że pente to keton posiadający wszystkie wkurwiające cechy tej grupy substancji w pełnej okazałości, więc po prostu wejdzie i zejdzie i będziesz wkurwiony. Pensredron trzyma bardzo krótko. Generalnie lepiej nadawał by się do tego EPH, lub zainteresuj się kofeiną_bezwodną. Ja kupiłem bo po kawie sram dalej niż widzę, wrzucona bombka 100mg nie drażni mi wcale żołądka a pobudza dużo lepiej niż wypita kawa. Żeby w kawie było 100mg kofeiny trzeba by sypać z 1/3 filiżanki, a to by zabiło mój żołądek. Koszt to chyba ~50zł za 100g, starcza na wieki.

@ różne człowieki
Co do przechowywania to naprawdę mało kto trzyma w domu pente miesiącami. Chyba że ktoś kupuje hurtowe ilości rzędu 100 czy 250g, ale jeśli budżet pozwala na takie zakupy to i z kupieniem pojemniczków próżniowych nie będzie problemu. Co do przechowywania dla zwykłego śmiertelnika to obojętnie w czym, byle szczelnie zamkniętym i nie na słońcu/nie w cieple. Jeszcze mi się nigdy nic nie zepsuło a kiedyś leżał mefedron i buf z 5 miesięcy w szufladzie w zwykłych workach i nadal był dobry.

@ szefcio17
Ruchać się chce, stać stoi ale trzeba poprosić ładnie. Sam z siebie jest nieśmiały :D Zresztą po prostu wazokonstrykcja, wiadomo jak na to reaguje generał. :P Na pierwszy raz polecało się ogólnie 50mg, i ja bym pierwszy sniff Ci właśnie taki polecił żeby zobaczyć co i jak. Z tym, że po ilościach rzędu 50-70mg pente działa imo chujowo, w tym przedziale mi osobiście nie daje nic poza wkurwieniem, speedem na zasadzie "coś bym chciał ale i tak wszystko jakoś chujowo idzie" i przyspieszeniem pikawy. Proponuje taki początek bo uważam, że nikt nie powinien zapoznawać się z nową substancją waląc od razu srogie dawki :F. Ogólnie po tym pierwszym sniffie jak stwierdzisz że gitara to za 40 - 60 min ~100mg i już będzie jak należy. 200 to dużo, raczej dla ludzi z tolerancją, pentedron potrafi wymęczyć. In my humble opinion 150mg to optymalna dawka, jest euforia speed i ogólny well-being a nie ma przegięcia.

Tyle. Żegnam was i pozdrawiam serdecznie.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 606 / 8 / 0
Właśnie siedzę z czerwonym podrażnionym pyskiem i jem kleik, tak się skończyło rozsądne dawkowanie pentedronu %-D
nigdy więcej tego biedaketonu, a decyzja "nigdy więcej żadnego" jest kwestią czasu. Z kawą mam to samo, plus dość poszargany żołądek. A to 100g kofeiny to wcale nie tak wiele biorąc pod uwagę moje ówczesne dawkowanie w kawie. 1200mg dziennie wychodziło czasami (plus cola zero ofc)
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 16 / 1 / 0
Nurtuje mnie jedno pytanie. Wie ktoś po jakim czasie tolerka na ketony spada do zera?
Chodzi mi o to po jakim czasie przerwy poczuje taką moc jak przy pierwszych dwóch razach z tą substancją.
  • 100 / / 0
@up
Hahahah, to jest ta potrzeba dociągnięcia pentee, choć by w twoim nosie toczyła sie bitwa o Anglię i tak wdupisz wszystko co masz, skąd ja to znam :-D

Odwołując się do twojego ostatniego posta, jeżeli zależy Ci na pobudzeniu i fajnym ogarnięciu to ja polecam bardziej niż pente, eth-cat'a małe dawki fajnie pobudzają a poza tym zauważyłem, że na kocie łatwiej jest się skupić na jednej czynności z pentedronem różnie to bywa.
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.