Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 181 / 3 / 0
Okej, wiem, o który chodzi, przyda się info, dzięki! Mam jeszcze pytanie odnośnie grzybów. Czytałem, że rosną tu wszędzie na pastwiskach, ale wszystkie są tu ogrodzone. Czy można jakoś bez przypału przebić się na te tereny prywatne czy raczej szukać tylko nieogrodzonych miejsców? Jakby ktoś był w stanie rzucić jakieś okolice, w których najlepiej szukać, to byłoby zajebiście.

Dodam też, że prawdą jest to, że jest tutaj raj dla opiatowców. Mieszkam w miejscowości pod Aberdeen i co drugi przydomowy ogródek jest wyposażony w piękne duże okrągłe makówki ;)
  • 2 / / 0
Londyn - raj dla wszystkich: cocolino lezy na ziemi, grzyby rosna na pastwisku, a psychodeliki mozna kupic w aptece. Najwazniejsze to nie dac sie wyjebac, nie kupowac od przydroznych handlarzy.

scalono - berig

Jezeli przylatujecie tutaj spokojnie mozecie zapakowac alprox, adipex, tramadol, polsen. Paczki z polski tak samo dostaje 2 razy w mc.

nie pisz posta pod postem i zachowaj podstawowe zasady formatowania tekstu, bo to, co tworzysz, ciężko się czyta - berig
  • 10 / / 0
Wiosną szło dostać świetny sort mefedronu, od każdego dila, praktycznie zawsze kopał w kosmos. Praktycznie zawsze. Od jakiegoś miesiąca- dwóch idzie gorszy temat, pachnący inaczej i kopiący bardziej euforycznie, tzn. bez stymulacji i pierdolnięcia. Ciężko dostać cokolwiek mocnego. Okolice Birmingham. U Was to samo?
Uwaga! Użytkownik kozioekmatoek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Siema

Od kilku dni szukam w sieci jak sie ma sprawa z RC w Anglii i z tego co sie zorientowalem to przez prawo analogowe wszystkie beta ketony dostaly bana ale jak sie ma sprawa z metiopropamina albo z 4-FMA bo jesli chodzi o te zwiazki to nie mam stuprocentowej pewnosci a jest to dla mnie bardzo wazna informacja.

pzdr
  • 1854 / 217 / 37
MPA legal, 4-FMA nielegal
  • 402 / 4 / 0
Pochodne katynonu i amph sa illegal in UK
Best legal option is mix MPA and Mdai
wiewi2@bk.ru
  • 1854 / 217 / 37
Nah, m8 : best legal mix - MPA & 2-AI :gun:
  • 89 / / 0
Re: Anglia
Nieprzeczytany post autor: istu »
Jak z grzybami w okolicach londynu? Mozna juz znalezc konkretne ilosci ?czy tylko ja zle szukam?
Act without expectation - Lao Tzu.
Spoiler:
  • 1854 / 217 / 37
Szkocja to dopiero raj dla grzybiarzy, hehe :-D
  • 1513 / 27 / 0
Re: Anglia
Nieprzeczytany post autor: mr_b »
http://hyperreal.info/grzybowa-mapa-wielkiej-brytanii

Na południu chyba jeszcze pogoda trochę nie taka - poczekał bym troszki. Sam mieszkam w okolicach Worcestershire jeszcze nie szukałem - pewnie poczekam z miesiąc. Wypowie się ktoś doświadczony - kiedy zaczyna się na dobre sezon? Podobnie jak w PL?

Znacie jakieś fora/stronki z UK dotyczące gribów (w UK)?
mr_b∩ʁbꞁө
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.