Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy angrybrads1 jest wjebany?
Jest na maksa
149
64%
Jeszcze nie jest, ale będzie
38
16%
Jest taka szansa, ale jednak mu się uda niewjebać
22
9%
Nie jest i nigdy nie będzie
25
11%

Liczba głosów: 234

ODPOWIEDZ
  • 554 / 14 / 0
obyś nie uświadczył drobiv, aczkolwiek nie liczyłabym na to :hug:
jasne, wszyscy jesteśmy przykładem na to, że sportowe lanie, jak najbardziej możliwe. :D

ale czy któreś z nas szczerze powie, ze nie warto? i dont think so. :rolleyes:
choć patrząc na historię drzewko możliwe, że jeszcze zmienimy zdanie. :scared:
  • 1141 / 9 / 0
Witaj kochanie :hug:

Oczywiście warto, wystarczy popatrzeć na Maskę i widać, że warto :cheesy:

Powinniśmy wszyscy nadupczać Leviron, zrobilibyśmy napad na jakiegoś doktora i zmusili do wypisania zapasu tony recek, starczyłoby dla potomnych %-D
  • 1205 / 10 / 0
Ale czego nie uswiadczyl? :D przekroczenia cienkiej granicy? :P ja to juz jej nawet na horyzoncie nie widze %-D

A co do mianseryny to jakos na mnie nie dzialala za dobrze + zatrzymywala ogromne ilosci wody w organizmie ^_^
Ostatnio zmieniony 12 września 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1174 / 22 / 15
Czy warto?
Każdy wybiera swój hardcore

- OSTR ^_^
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 14 / 0
Ostatnie 5 postów na propsie! ;)

Również, mimo rozlicznych ciągów uważam, że warto. Tylko na GBL wpadają pomysły, by zrobić 1000km stopem :D. (Odhaczon)

Choć beztroska w relacjach biznesowych tylko narobiła mi siary.
(Eee... puszczę ten kawałek jeszcze raz, a projekt... projekt... O, nieznany mi album! Niech cały świat się cieszy.)

Zjazd z ostatniego ciągu też wymęczył psychofizycznie - po miesiącu zaczynają wracać jakieś emocje, reakcja na emocjonalne bodźce, czy świadomość relacji społecznych.

Ad rem autostopa - podróżowaliśmy parą w kolejnej zgieblonej idei i generalnie moje podkrążone zgieblone oczy odstraszały kierowców :D. Statystyka wskazuje, że najchętniej biorą Łodzianie w dłuższe trasy, przy tym rysując psychę swymi nieraz dekadenckimi poglądami.

Wracając - plusy i minusy, ale jednak — kurde — szczęśliwiej i odważniej.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 1141 / 9 / 0
Oczywiście warto i widać to też po moich postach, a tak bardziej serio teraz :-)

Stary ja już nie wróci, był hujem hujowatym i huj mu w dupę :cheesy:

Teraz to ja czuję, że żyję i chcę zostać masażystą, co by jebnąć tą 3 zmianową w huj i mieć byznesy jak wawa czy innym drobiv :yay:

Oczywiście minus dla uzależnienia, mam jakoś ponad 500 i otwieram kolejna tym razem mega butla litrowa i kołuję giga zapas 2 litry ^_^

Chcę zrobić myk angryego i przyznać się starszej co piję, jak i po co. Zrobię to po zamianie na gąbki, jak się wyprowadzę nareszcie w wieku lat 24
( to już nie gimbaza ), o co mógłbym zostać posądzony. Matuli dam na spróbowanie jak będzie chciała, niech skończy z tym śmierdzący piwskiem :rolleyes: Ojca już nie zmienię i trudno, ale nie jest zły. Marudzi tylko, że jestem ćpunem, a to zdrowy gibelek przecie tylko jest :blush:

Nie mówię, że skończę jak peszel, czy Maska. Cieszę się Maska twoim zdrowiem przede wszystkim psychicznym, badania na fizyczne sobie zrób i to na serce po tych hard miksach :old:

Zaczyna się układać z dziewczynami i przydałaby się jakaś fajna foczka pokroju Kochanie Velvet ^_^

Jutro wracam, do roboty i oficjalnie cieszę się, że trafił się ten urlop i się wjebałem :cool:

Mógłbym tak pisać i pisać, możliwe że się zmienię w moje kolejne ja i będzie to już na gąbkach hahaha :hug:

Trzymajcie się ciepło kofani :nolove:
  • 104 / 1 / 0
Browar zycze Tobie tego samego :cheesy: Ale i tak dojdziesz do takie stanu ze bedzie zle i Ty sam o tym wiesz, praktykowal to nie jeden ;-) Z twoich postów wynika ze masz jaja, ale one zna wilele sie puzniej tobie nie zdadza %-D
  • 1141 / 9 / 0
Dobra dobra, poczekam zobaczymy :cheesy:

Przez jakiś rok się spokojnie pobawię, na razie nie myśl o tym, a jaj nabrałem po piciu g ;-)
  • 104 / 1 / 0
Tak to jest matka natura daje a puzniej zabiera %-D twoje zdrowie
  • 1141 / 9 / 0
No ale co ja na to poradzę? To działa jak narkotyk, im dłużej bierzesz tym lepiej :-)

Teraz już i tak nie odstawię, tu nie chodzi o telepki oraz poty i inne ciekawe efekty.
Powrócę stary ja, jeszcze bardziej zryty i stracę wszystko nad czym pracowałem przez poprzednią butlę :-)

Wolę polatać 10 lat i mieć coś z życia, a poprzednie 24 były nudne jak flaki z olejem i było to pasmo porażek :rolleyes:

Piszcie na temat z łaski swojej
F.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.