Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Szybko zmienilem zdanie jak przyjebalem te 110mg bez tolerki.. Wyjebalem 900mg warte £50 na ulice i dzisiaj wiem, ze juz tego nie tkne :D
Patrzac na to z tego punktu, te 75mg porobilo najlepiej, CEV'y sa piekne, muzyka brzmi ciekawie, jest jakas euforia itd.
Te 110mg, ktore tak chwalilem wtedy porobilo tylko troche mocniej niz te 75mg... Jedyna roznica wlasciwie byla taka, ze weszlo w przeciagu 5 minut i przez pierwsze 15 minut stracilem swiadomosc ciala, cos jak BREAKTHROUGH na Salvii.
A więc tak... moje doświadczenie jest praktycznie zerowe: mj bardzo często, kilka epizodów z jakimiś dropsami/ecstasy +różne dopalacze okazyjnie(nawet nie potrafię dokładnie powiedzieć co jadłem bo przeważnie ktoś miał i mnie częstował).
Zbierałem się rok temu do DOI ale w końcu jakoś po prostu nie wyszło.
Teraz wygląda sprawa trochę inaczej - na dniach dostanę 4-HO-MET a mam już na stanie 100mg metoksetaminy
Tak jak na mj reaguję nawet po długich przerwach bardzo dobrze, to na jakąkolwiek chemię reaguję raczej ciężko - jak spaliłem jakiś stuff z dopalaczy to mnie pozamiatało jak po kilku butlach mj
Dlatego bardzo prosiłbym o komentarz najlepiej kogoś kto był w podobnej sytuacji przy pierwszym spożyciu metoksetaminy.
Jak na początku to przyjąć? nos/pod język? (w IM się bawić nie będę)
I jak podzielić te 100mg - bo na raz tego na bank nie wezmę.
Myślałem żeby to wziąć po prostu na pół ale drugie 50mg zostawić na później bo z tego co wyczytałem to po kilku dniach taka dawka może mnie już nie ruszyć.
Będę wdzięczny za pomoc ;)
"meszek w głowie , zaczyna się"
Tylko nie wiem ile dobrać do takiej dawki kaszlaka?... Bo to co mi zostało wydaje mi się taka drogą administracji methoxetaminy zbyt mało!
bdtoka pisze:Ja już nigdy w życiu tego nie huknę!!!!! Że sobie nie zrobiłem kuku to był chyba fart albo jakiś znak,
Malo w tym watku opisow tripow i cennych informacji a duzo spamu.
@O*men
Dlaczego mu radzisz sniff, skoro przeciez podjezykowo ponoc lepiej dziala ?
@emjot
Maczankami nie masz sie co sugerowac, one moga wieksze badtripy powodowac niz niejeden psychodelik. No i porownanie chemia nie chemia... Wszystko to chemia, THC to tez zwiazek chemiczny tak samo jak metoksetamina. Grunt to dobre nastawienie.
"Opisz tripa lepiej - ile wziales i przebieg.
Malo w tym watku opisow tripow i cennych informacji a duzo spamu."
~50mg i.v, bo chyba nie da się tego opisać. Pamiętam że z początku widziałem przebieg jakiegoś życia, najważniejsze momenty od narodzin aż po śmierć z perspektywy widza. Jeszcze ten motyw z zjadanym grzybkiem utkwił mi w pamięci, ale jego chyba opisywałem wcześniej. Dużo było tego trudno mi ogarnąć. W każdym bądź razie substancja ma potencjał.
P.s To jak zapodać lepiej te ostatnie 50mg ? I jak z tym podkładem dxmowym ? Dodam że ostatni i pierwszy raz zapodawałem to jakoś w połowie listopada. Zresztą pisałem o tym tutaj. DXM nie jadłem od dawna
O*Men pisze:Poza tym skoro tolerancja tak błyskawicznie rosnie to po co ma zaczynac tak jakby zaczynal od prawie iv?
No i też trzeba powiedzieć że sporo się różni od "klasycznej" kety, miękkość wszystkiego na metoksie nie ma sobie równych
Moze tylko dodam ze takich wizuali jeszcze nie widziałem ale to było potezne i rzeczywiste.. inne niz wszystko co do tej pory znam :huh:
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.