Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy warto stosować Różeńca ?
1.Warto.
40
53%
2.Warto w miksach.
24
32%
3Warto w dużych dawkach.
8
11%
4.Nie warto.
3
4%

Liczba głosów: 75

ODPOWIEDZ
  • 871 / 119 / 22
Ja stosuję Arktyczny Korzeń firmy firmy Altermedica i Rhodiolę Solgara. Rano łykam kapsułę Solgara, a o 15-tej tabsa Arktycznego.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 12 / 0
^ a to nie jest to samo? Do tego wszystkie produkty Solgara są drooooogie.. Kiedyś za lteanine płaciłem 140zl :/
  • 2990 / 1648 / 35
Za 140zl to ja kupie od zrodla albo 100g korzenia lub 20g ekstraktu i to dobrego a nie demo.
Uwazajcie bede powtarzala na mixy zwłaszcza z SSRI .
Jak dlugo na was dziala Rozeniec niektorzy uważają,ze 8 do 10 h czuc cos jeszcze ?
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9532 / 1878 / 2
14 lipca 2018Pfersho pisze:
^ a to nie jest to samo? Do tego wszystkie produkty Solgara są drooooogie.. Kiedyś za lteanine płaciłem 140zl :/
Ja za 50ngr korzenia place 18zl.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 243 / 40 / 0
Dzięki
Nie omieszkam przetestować.
Niestety dopiero po wypłacie
  • 871 / 119 / 22
14 lipca 2018AnnaS pisze:
Uwazajcie bede powtarzala na mixy zwłaszcza z SSRI .
A co się złego może stać łącząc różeniec z SSRI? Zespół serotoninowy może wystąpić, czy coś?
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 40 / 0
I tu zdania są podzielone.
Mój psychiatra twierdzi że nie
Aczkolwiek możliwe jest że jest po prostu za mało badań a uważać zawsze warto.
  • 2990 / 1648 / 35
Tak Rozeniec wplywa na serotonine wiec ZS jest mozliwy.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9532 / 1878 / 2
15 lipca 2018Martwa_dziewczyna pisze:
I tu zdania są podzielone.
Mój psychiatra twierdzi że nie
Aczkolwiek możliwe jest że jest po prostu za mało badań a uważać zawsze warto.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19168123/
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1066 / 158 / 0
będąc na ciągu różenca górskiego który jest Imao zjadłem 2/3 ald 52 i 1/2 1plsd nie odczułem zwiększenia działania lizergamidów
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.