Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Dobre bo mocno wzmacnia klona. Kupiłem ostropest plamisty i essential coś tam suplement, na ochrone wątroby.
Stwierdzony CHaD 2
Pamiętam zwiększenie masy ciała.
Ale chyba nawet działało ok, jako stabilizator nastroju.
Do tego mianseryna i ryspol, który szybko odstawiłem.
Że akurat ostatnio dostałem depakine to też sprawdziłem donosowo (każdy lek czy w ogóle tabletki jakiekolwiek dostane od psychiatry to tak sprawdzam) i w sumie poza okropnie zapchanym nosem to nie zauważyłem żadnego efektu
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina