Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ide sie nachlac pozdro
10g bez ekstrakcji też jest do przeżycia. Tylko ja bym potem nic już nie jadł, bo właśnie to skończyło się bełtem. Ale ponad 8h po aplikacji.
Pierwsze mdłości najlepiej przeleżeć.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Mam do was pytanie. Nigdy do tej pory nie brałem żadnych kwasów. Zawsze wolałem sobie zapalić (MJ, blendy). Nie chciało mi się eksperymentować z "cięższymi" rzeczami. Ale ostatnio tak się złożyło, że dostałem od SS gratis w postaci 5 tabletek z ekstraktem morning glory. Sam bym tego nie kupił, ale skoro już mam, to pomyślałem, że za jakiś czas (po sesji) wrzuce to na ruszt. Ale mam pytanie: ile wziąć na pierwszy raz? Co by było, gdybym wziął tylko jedną tabletkę "na próbę"? Wiem już, że mam ją brać na w miare pełen żołądek, popijać dużo wody, mieć zaufane towarzystwo itp. Chciałbym jeszcze raz podkreślić, że nigdy nie miałem do czynienia z psychodelikami, a obawiam się, że mam skłonności do tych moralniaków, mindfucków, bad tripów czy jak to tam nazywacie... Waże 75 kg i zastanawiam się, czy wziąć 1 czy 2 tabletki (nie chcę przesadzić na pierwszy raz).
Co polecacie?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Jeśli nikt nie może przedstawić porównania to OK, przeżyję, ale jeśli nie może mi pomóc, to niech sam nie zaśmieca tego tematu :/
secundo - 2 razy nie wynika, bo jakbyś czytał to byś wiedział że kapsułka ma różną moc w porównaniu z czystymi nasionami. Poszczególne partie często różnią się mocą. Może być tak że po 3 będzie Ci fajnie, a może być tak, że po 5 nie poczujesz nic, ale ja ze swojej strony polecam czytanie ze zrozumieniem bo było już to na forum.
Umiesz liczyć licz na siebie. Albo bądź tak irytujący że ktoś Ci pomoże. Tak jak ja teraz.
– Jak zdołałaś wrócić?
Wiem już, że mam ją brać na w miare pełen żołądek, popijać dużo wody, mieć zaufane towarzystwo itp.
To, że kapsułka ma różną moc w porównaniu z czystymi nasionami to wiem. Przecież właśnie pytam o to, jak różną :D
W końcu mi pomogłeś jednak, można było to napisać od razu. Ale rozumiem, że moralizatorstwo jest pokusą nie do odparcia... Wchodzę na to forum, żeby się czegoś dowiedzieć. Gdybym liczył tylko na siebie, a nie na rady użytkowników, to bym tutaj w ogóle nie zaglądał. :nuts: Na szczeście są tutaj tacy wszystko wiedzący doświadczeni guru zen jak Ty, których trzeba porządnie wkurzyć, żeby się od nich czegoś dowiedzieć. Miło, nie powiem ^^
ja zjadlem wszystkie na raz i lipa 0 efektow
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.