Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2651 / 42 / 0
Mit,sam swego czasu latalem na 120 tabletkach ;]
Tolerka lekka byla,niewiem czy ma to znaczenie do "przedawkowania" deksiwa?
Ostatnio zmieniony 07 marca 2011 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 242 / / 0
Moja największa dawka ost. to 7,25mg/kg mianowicie stare dobre 450mg brane z citrovitalem.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
NaCoCzekasz pisze:
lokiss pisze:
1350mg na 55 kg. O ile mnie moje matematyczne umiejetnosci nie zawodza to 24,5mg/kg
w ile godzin?
W ile godzin zarzucalam? Ok 40 min. Za to trzymalo mnie prawie caly tydzien.
  • 114 / / 0
1350mg/78kg - Jakoś nie mogę przekroczyć tego progu (wewnętrzny strach) :-D
  • 920 / 164 / 0
21,774 mg/kg w przeciagu kilku godzin lepiej dorzucać niż się zgniatać (chyba że są warunki do zgniatania) %-D
  • 137 / 1 / 0
18 mg/kg %-D
Chociaż jeszcze wiele przede mną.
jestem debilem
  • 329 / / 0
9,6/kg

Ech początki :(
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
  • 2651 / 42 / 0
Ja na twoim miejscu zastosowałbym minkę typu :-D Specyfikator. Początki są najpiękniejsze ;-) Korzystaj, nawet nie wiesz ilu ludzi chciałoby być na Twoim miejscu. :-) ( w tym ja ^_^ )
Ostatnio zmieniony 29 marca 2011 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 225 / / 0
Moja największa jednorazowa dawka przyjęta została 3lata temu w sumie na początkach dexowych.
11,5mg/kg.

Nigdy tego nie zapomnę. To było jedno z cięższych dxmowych przeżyć. Aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że nie było fajnie. Było po prostu ciężko.

Ahh, ta magia dexa, która z czasem ulatuje... ;(
  • 2651 / 42 / 0
dzika pisze:
Ahh, ta magia dexa, która z czasem ulatuje... ;(
Spoczko, zawsze jest jeszcze citro ^_^ ale potem to już nie to samo to fakt.
A jak jeszcze zacząć z nim? Uuuu... :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.