Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Co do dolarów $ (tych z jedną kreską). achtung!

*czas i miejsce akcji: d- śląsk ze 3 tyg. temu

*kolor: różowy wchodzący w pomarańczowy,
kruche, kolor dość łatwo schodził w rękach.

*smak: kwaśne (tu już wiedziałem że będzie lipa)

*opis: zjadłem 1,5 z koleżką (+ dużo jarania) po godzinie "jakaś" lekka niby-faza była ale chciało mi się spać,
koleś sie ostro zryzgał, mnie tylko brzuch pobolał z 15 min.
Alko wogóle nie wchodziło (wyjebałem prawie całe piwo, kolo też) o szlugach nawet nie wspomne.
Po 2h od wrzucenia (wróciliśmy na baze ziomka) jebła mnie dziwna bomba, typu śmiechawa ze wszystkiego (coś ala grzyby) chwiejny krok, uczucie palących mięśni i skurcze (koleś tak samo)

Po powrocie na chawire normalnie zasnąłem, a na drugi dzien odziwo zero zwały oprócz znacznego bólu głowy.
Żadnych problemów z jedzeniem itd...

Podejrzewam pma albo inny syf - wiem że ktoś tu jadł ufo-podobne piguły to niech się odezwie czy mam racje.

I jeszcze:

Białe Armani
pokrapiane (nie heroiną :-D )
dobrze zbite, gorzkie i bez przedziałki
kupione w piątek
zjedzone na creamfields
typowe zamulacze - mdxx

ocena 2/10 - czyli szajs
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007 przez dobson, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 223 / 5 / 0
Nazwa: białe NL

Kolor: Białe z delikatnymi brazowymi plamkami z wytłoczonym NL

Kształt: koło

Gdzie kupione:Krakow

Kiedy kupione: lipiec 2007

Sposób przyjęcia: połknięte

ilość: 3 sztuki

Po tych trzech sztukach straszna rozpizdówa. Mozg mi stanął do gory nogami. Nieiwme czy to mdma bo ie jadam raczej piguł zroblem sobie dzis wyjątek. Ale jazda kosmiczna jak dla mnie.
Zajebiście kolorowy świat jak z kims gadalem to slyszalem echo jego slow moja waga wynosiła moze 25 gram :D i to wyostrzenie słuchu .. hehe

Może to nic takiego ale jak dla mnie to pozytywne zaskoczenie.
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nazwa: zółwie
Kolor: czerwone
Logo: żółw
Kształt: okrągłe, płaskie
Gdzie kupione: Police k.szczecina
Sposób przyjęcia: doustnie i do nosa
Opis działania: 80% FETY !!! 5 kółek wyjebało mnie takjakbym zjadl 2-3g. fety naraz. Ale pizda troche inna niż na fecie takjakby lepsza :)
Ocena: 4/10
Uwaga! Użytkownik constanti nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Nazwa: wisienki
Kolor: biały troszkę nakrapiany
Logo: jak nazwa wskazuje wisienka (podwójna)
Kształt: okrągłe
Gdzie kupione: małopolska
Sposób przyjęcia: doustnie (tylko 2)
Opis działania: weszły po 45 minutach i tak przyjebały, że przez moment nie wiedziałam gdzie jestem, ale mam wrażenie, że to przez to że jadłam 5htp, bo jeszcze nie miałam tak dziwnego uzucia na pxach, odruch wymotny oczywiście przez moment dawał o sobie znac no i ten szczękościsk, ale potem fruwałam do rana, wzmociona na koniec redbulami. Jeszcze dodam, że słuch to miałam wyostrzony na maxa.
Ocena: 8/na 10
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2007 przez ferrari, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Nazwa: ying & yang(dobro i zło)
Kolor: biały
Logo: [ external image ]
Kształt: okrągłe, bardzo dobrze zbite
Gdzie kupione: gorny śląsk
Kiedy kupione: wczoraj
Sposób przyjęcia: doustnie x1
Opis działania: Strasznie długo sie ładowały, zjadłem ją równo o 24:00 i po godzinie kiedy nie odczułem zupełnie żadnych efektów, zrobiłem się głodny, wszamałem puszkę konserwowej kukurydzy i położyłem się spać. Leżałem sobie tak w pół-śnie gdy nagle poczułem bardzo silne uderzenie ciśnienia do głowy, serce zaczęło napierdalać jak oszalałe, wstałem nagle, popatrzyłem na zegarek - była godzina 2 w nocy. Spojrzałem w lustro, źrenice jak pięciozłotówki ale najdziwniejsze było to co się działo z otoczeniem .. Wszystko kwasowo oddychało, nie było falowania, ale cały czas płynące i zmieniające sie tekstury, gdy z bliska patrzyłem na swoją rękę robiła się stara i nagle normalna, potem znowu się starzała, widziałem krew płynącą w żyłach, wszystko oddychało, na ścianach widziałem geometryczne wzorki, normalnie jak po malej dawce LSD 8-( :scared:
Psychodeliczny efekt trwał jakieś 30 minut, potem słabł i po godzinie działanie tablety, tak szybko jak się pojawiło, tak szybko zniknęło zostawiając po sobie tylko poszerzone źrenice.

Euforii - brak
Szczękościsk - brak
Problemy ze snem - brak
Czas działania - 1h
Substancja - podejrzewam jakąś psychoaktywną fenyloetyloaminę, bardzo dziwne i zarazem ciekawe tablety, po eksperymentuje jeszcze z nimi na pewno.
Ocena: 5/10

Myślę że gdyby zjeść 3-5 to efekty psychodeliczne byłyby na tyle ciekawe żeby przyznać jej ocene 10. Nie bede ukrywał, czułem się jak podczas fazy instalacyjnej kwasa 8-(
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 381 / 6 / 0
Nazwa: krzyże
Logo: krzyż
Kształt: okrągły
Kolor: różowe
Gdzie kupine: łódzkie
Wszamana ilość: 1,5
Czas wkręcanie: ok 1,5 h, chociaż w sumie nie wiem, bo najpierw wszamałam 0,5 (bo podobno miały być w chuj zajebiste) nie podziałało. Więc dojadłam drugie 0,5 też nic (nawet spać mi się zachciało). Potem jak się już na maxa wkur**** zjadłam jeszcze 0,5 i dopiero wtedy po jakichś 10 min poczułam nagłe uderzenie ciśnienia. Opóźniony czas działania mógł być spowodowanym wypiciem jednego browara, bo tak ostatnio z tym mam...
Opis działania: Więc wkręt bardzo dziwny. Czuje sie taki wyraźny skok ciśnienia, pikawa zaczyna mocniej napieprzać a poza tym uczucie takiej dezorientacji "o cholera co się dzieje, czy napewno wszytsko ok". Szczerze mówiąc trochę się wystraszyłam tym uczuciem i nawet nie wkręciłam sobie tańca, wiec nie wiem jak działa muza. Poszłam do samochodu i jak trochę przeszło mi to uczucie poprawił się humor, gadatliwość sie znacznie zwiększyła, złapał szczękościsk, wywaliło źrenice. Ale w sumie nic specjalnego. Może dlatego, że ostatnio naprawde w chuj mam na głowie i ciężko jest mi się od tego oderwać. Piguła zeszła po ok 1,5h. Nie była to feta bo brak problemów z zaśnięciem.

Ocena: 5/10 (może gdybym miała lepszy humor przy wrzucaniu i zjadła naraz całego dropa efekt byłby bardzo pozytywny :-) ) Mam jeszcze 1,5 pixa napewno zszamam, wiec dam znać ;-)
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2007 przez Fasolkaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 40 / / 0
Nazwa: Krzyż
Kolor: różowy
Logo: krzyż
---
Nazwa: Kropka
Kolor: biały
Logo: wklęsła mała kropka na środku

Opis działania: Ogólnie to nie wiem która tak cudownie zadziałała bo zjadłem krzyża, pół godziny później zjadłem kropkę, 10 minut później już mnie nie było na tym świecie :) Cała noc na parkiecie non-stop (rano mnie plecy napierdalały:D) Dawno nie miałem takiej imprezki i dawno nie było u nas takich piguł, kumpel zapodał krzyża i dwie kropki i mu twarz poskładało (szczękościck, jąkanie itp.) widać, że o jedną za dużo zjadł:) Dam 8/10 dlatego, że zjadłem dwie, nie wiem jak zadziałała by jedna z nich... no i jeszcze jedno, cena... 10zł za sztukę ;/
Życie to jedna wielka impreza...
http://piguly.xt.pl/
  • 21 / / 0
Nazwa: Mitsubishi

Kolor: Biały lekko nakrapiany, widoczne plamki.

Logo: Mitsubishi

Kupione: Mazowieckie

Kiedy: Lipiec 2007

Dodatkowy komentarz: dropsik w miare durzy, większy niż pospolite cukierki, ale za to cienki jak pastylka, średnio z bity bez podziałki na odwrocie, zdjęcie które załączam to zdjęcie realne tego cukiera :)

I mam do was pytanie czy miał ktoś z nim styczność, może wie jak działa ? i jakie substancie się w nim znajdują bo mam okazję kupić a nie chce ryzykować czy to jakieś gówno jest, normalnie są po 6 zł ale przy większej ilości pewnie taniej. Prosze o pomoc. Pozdrawiam :)

[ external image ]
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizard »
psi/trójząb

Kolor: śnieżnobiała
Kształt:okrągła
Logo:grecka litera - psi
Gdzie kupione: Szczecin
Kiedy kupione:lipiec 07
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: 100% mdma
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: goraco polecam jesli ktos trafi

bardzo dobra pigula. wkreca powoli po ok 40 minutach. jest lepsza od mitsu (beczki) i szesciokatnych koron. naprawde odlot, fantastyczne kolorki, bardzo ,towarzyska' :] i nie trzeba dojadac. pierwszy raz jadlem ja niedawno w anglii(manchester), na imprezie gadalem z miesjcowymi jak native speaker. oprocz serotoninki podniosl mi sie tez poziom vocabulary hehe ;) fajnie ze trafilem ja w polsce
  • 987 / 98 / 0
Nazwa:puma

Kolor:fioletowy

Kształt:koło

Logo: logo pumy

Gdzie kupione:Górny Śląsk

Kiedy kupione:2 miesiące temu

Sposób przyjęcia:doustny

Opis działania:wiec tak. Zjadłem jedna, po godzinie nic mi nie było, więc 2 zarzuciłem. To był mój błąd :) bania masakryczna. Miłość, itp. :) 100% mdma. Wjebało mi się to na raz. Ide sobie a tu nagle JEB! ekranem mi zatrzesło i sie zaczeła ostra jazda :)

Ocena działania:10/10

Dodatkowe komentarze:kulki zajebiste polecam
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2008 przez DeWitteEngel, łącznie zmieniany 1 raz.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.