Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 3959 / 149 / 0
tur3k pisze:
meme pisze:
Ktoś dzisiaj też planuje kodeinowy wieczór?
Skręt motzno (zwłaszcza ze wczoraj poleciało spooro za dużo), dziś skromne 150mg na jego zaleczenie.
probowales kiedys loperamid na skreta? czytalem, ze jako opioid niweluje fizyczne objawy skreta, nie tylko te na ktore jest polecany.
niedojebanie genetyczne
  • 1130 / 48 / 0
Zawsze wrzucalem loperamid na skreta po maku, coby moc gdziekolwiek wyjsc. Nic nie daje poza korkiem, sciema. Dobrze wiesz dlaczego (BBB).
  • 3959 / 149 / 0
ze nie przekeracza bariery wiem ale moze w jakis sposob na fizyczne objawy moze pomoc.
stosowales standardowa dawke? moze jak sie wezmie wieksza cos by sie zmienilo. post z innego forum:
what it can do, however, is in large doses it can alleviate minor opiate withdrawal. and it doesnt just get rid of the runs...it helps with everything. if youre ever in a situation where you have a very small dependence and experience hot/cold sensations, minor achiness and fatigue--take at least 12mg+ (6 pills) and wait about 1:30 to 2 hours. it should almost entirely get rid of the physical symptoms. the more you take the better probably but you also want to be able to sh*t sometime in the near future so dont overdo it. if you 12-16mg doesnt help much than up the dose. read stories of people wiyh bad opiate withdrawal, taking 150mg of loperamide with a benzo and literally destroying all symptoms.
niedojebanie genetyczne
  • 1130 / 48 / 0
6 tabletek bym sie bal ze wzgledu na zbyt mocny korek w dupie, ale do 3 probowalem i bez roznicy, poza wspomnianym. Nie widze sensu takiego eksperymentowania jezeli mozna spokojnie zejsc sensownie redukujac kodeine, czy to z maku czy z niej samej. Mowimy tylko i wylacznie o fizycznych objawach, bo psychicznych nic nie zabija tak naprawde :)
  • 559 / 40 / 0
To później bierzesz sracze takie jak bisacodyl czy senes i nie masz korka w dupie. ;)
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
blabla zazdroszczę Ci silnej woli. Gdybym mogl cofnac czas tez bym tak powiedzial kodeinie. Tylko bylem tak napalony na cięższe opio ze sam chcialem zeby tolerka rosla. A starsi mowili....
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 559 / 40 / 0
I co? Wjebałeś się w mocniejsze opio? Bo mam wrażenie, że pewnie tak, bo ćpun i tak nie posłucha innych, bardziej doświadczonych.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2969 / 251 / 0
eso pisze:
probowales kiedys loperamid na skreta? czytalem, ze jako opioid niweluje fizyczne objawy skreta, nie tylko te na ktore jest polecany.
Nie, poza tym w dawkach w których mógłby zaleczyć coś więcej niż wodospad z dupska cenowo nie wychodzi to ciekawie, lepiej małą paczkę kody kupić i pół ojebać ;)
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 3959 / 149 / 0
no niby tak ale gdyby mozna zaleczyc skreta bez uwalenia sie i przedluzania w sumie odstawki, to tez zawsze spoko opcja w razie czego.
niedojebanie genetyczne
  • 708 / 6 / 0
meme pisze:
I co? Wjebałeś się w mocniejsze opio? Bo mam wrażenie, że pewnie tak, bo ćpun i tak nie posłucha innych, bardziej doświadczonych.
No wjebalem się, wlasnie poszlo 80 mg Majeczki iv . Mialem teraz dluga przerwe nie cpalem pare miesiecy. Mam wole teraz pobawie sie kilka dni i potem wracam do czystości. Mimo tego ze umiem przestac cpac nawet na 4-5 miesiecy gdybym mógł cofnąć czas, nawet bym nie pomyślał o kodeinie
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."