Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
26 grudnia 2017OomAmee pisze:
Przymierzam się do przetestowania wkrótce czegoś większego.
Sprobuj w mixie z DXM albo Kwacha.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 174 / 17 / 0
@UJebany
Kwacha w sensie LSD?
Takiego czystego nie próbowałem. Nawet nie wiem, jak to zdobyć :)
Próbowałem te niby zamienniki, czy jak to nazwać.
AL-LAD - bardzo przyjemna rzecz, świetny nastrój, miłe wizualne, rewelacyjny odbiór muzy
ETH-LAD - totalny mindfuck, nawet nie wiem, jak to lepiej opisać, raczej do tego nie wrócę.

Ale jako coś mocniejszego miałem na myśli po prostu Chomika, tylko w powiększonej dawce.
Już teraz jestem bardziej doświadczony i mniej się cykam dziwnymi rzeczami - a po ETH-LAD-zie, to już w ogóle :)
Więc planuję dowalić tego Chomika tak z 10 mg więcej niż ostatnio.
Ceterum censeo Roseum delendam esse
  • 163 / 5 / 0
zarzuciłem mikrodawkę, koło 4mg i straszny bodyload podczas prasowania koszuli i domowych porządków.
Znowu myśl, więcej tego nie tykam, ale byłem świadom, że tego nie unikne jak za każdym razem.
Jak zmniejszyć bodyload? Lepiej na pusty czy lekko coś zjeść? Ile imbiru w prochu i ile przed?
Ja mieszam mipro z wodą i chlup, czy lepiej pod język?
  • 567 / 53 / 0
dyplomata pisze:
zarzuciłem mikrodawkę, koło 4mg i straszny bodyload podczas prasowania koszuli i domowych porządków.
Znowu myśl, więcej tego nie tykam, ale byłem świadom, że tego nie unikne jak za każdym razem.
Jak zmniejszyć bodyload? Lepiej na pusty czy lekko coś zjeść? Ile imbiru w prochu i ile przed?
Ja mieszam mipro z wodą i chlup, czy lepiej pod język?
Bodyload - możesz go poprosić żeby nie był taki okrutny. W najgorszym razie pozostaje Ci autosugestia... Najgorszym a może jednak nie?
Predzej martwy niz slaby
  • 594 / 34 / 0
[mention]dyplomata[/mention] Wszystko zależy od dawki.
Seksu absolutnie niet. Jak mam być szczery to na odpowiedniej dawce, czyli u mnie już od ~10mg libido staje się bezpłciowe, czyli nie staje, a w każdym bądź razie nie tak jakbym tego oczekiwał.

No i dziś zadałem na pusty żołądek (no po małym serku z owocami) moją 15mg łychę. A kontestując narastający BL dopadły mnie mdłości i się porzygałem... Psychodeliczny spokój jest, nawet czuję drgawki w udach, ale jednak szkoda że tak to wyszło. A taki miał być piękny dzień w pracy %-D
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
[mention]zakriahh[/mention] Co daje Ci branie do pracy miprocyny? Jakie są efekty na plus?
  • 594 / 34 / 0
[mention]dyplomata[/mention] To o czym już wspominałem, czyli psychodeliczny spokój. Przede wszystkim nastawienie do otoczenia i sposób myślenia. Podejrzewam, że to może być kwestia osobnicza i w tym wykonywanego zawodu.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 53 / 0
zakriahh pisze:
[mention]dyplomata[/mention] To o czym już wspominałem, czyli psychodeliczny spokój. Przede wszystkim nastawienie do otoczenia i sposób myślenia. Podejrzewam, że to może być kwestia osobnicza i w tym wykonywanego zawodu.
Zauważyłeś może pobudzenie kreatywności oraz wieksza/mniejsza chęć przełamywania barier w kontaktach międzyludzkich?

Sent from my VTR-L09 using Rozmowy Hyperreala mobile app

Predzej martwy niz slaby
  • 594 / 34 / 0
Ciężko mi to tak jednoznacznie określić, ale pod wpływem mipro (dawka terapeutyczna ok 15mg ;) ) jestem bardziej bezczelny, mam mniej hamulców, ale w ramach ogólnie pojętej etyki ;) Kreatywność większa ze względu na nieliniowość myślenia. Mam na myśli utarte schematy, którymi myśli mogą podążać. W sumie nic wielkiego przy doświadczeniu z MJ, ale jednak jest w tym coś specjalnego ;)
  • 567 / 53 / 0
zakriahh pisze:
Ciężko mi to tak jednoznacznie określić, ale pod wpływem mipro (dawka terapeutyczna ok 15mg ;) ) jestem bardziej bezczelny, mam mniej hamulców, ale w ramach ogólnie pojętej etyki ;) Kreatywność większa ze względu na nieliniowość myślenia. Mam na myśli utarte schematy, którymi myśli mogą podążać. W sumie nic wielkiego przy doświadczeniu z MJ, ale jednak jest w tym coś specjalnego ;)
Czyli jest potencjał, teraz tylko autosugestia i można dupy rwac albo... Socjotechnika?
Predzej martwy niz slaby
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.